Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy kigyúrt gyerek miért nem...

Egy kigyúrt gyerek miért nem segít a beteg nagyinak kertet ásni?

Figyelt kérdés
Kondiba jár, de a beteg nagymama kertjét ellepi a gaz. Ez így nem gáz a pasinak?
2014. márc. 31. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szabad túledzenie magát, különben kidurran és kárba megy a sok kreatin, meg puffasztószer.
2014. márc. 31. 12:13
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem gáz, ezek az izmok nem fizikai munkavégzésre vannak, még a szemetet sem tudja ezzel kivinni a kukába.
2014. márc. 31. 12:14
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Őszintén? Mert egy büdös paraszt.
2014. márc. 31. 12:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
mert az ásás fárasztó elfoglaltság ja és ásni nem akkor kell mikor már ellepte a gaz
2014. márc. 31. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Magam nevében írok, itt is lenne földmunka, de ezek az izmok nem funkcionális szerepet töltenek be, Nem segítik elő nekünk azt hogy pl oldalra borítsunk egy Polski-t

Ugyanolyan hamar, vagy még hamarabb kifáradok mint egy nem edzett gyerek, és ez azért van mert agyat nem tudsz izmosítani, tehát a teremben is max egy 1 órát tölt el az ember, és akkorra alig marad ereje

21F

2014. márc. 31. 12:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Valamikor régen láttam egy amerikai-izraeli filmet, nem emlékszek a pontos sztorira, de a lényeg, hogy egy amerikai nő valamiért Izraelben ragadt pénz nélkül, és ezért beállt egy kibucba. Ott miután megdöbbent, hogy 5-kor kell kelni, aztán menni dolgozni, nekiállt a reggeli tornájának. A szobatársa erre megkérdezte, hogy de hiszen dolgozni mennek a földre, minek ide még ez az extra mozgás, erre a nő azt válaszolta, hogy de hát a munka az nem megfelelően mozgatja meg a testet...
2014. márc. 31. 12:45
 7/11 anonim ***** válasza:
a kondizás az erőkifejtős izom, az ásás meg erőnléti. Vagy hogy mondjam. Sport, testépítés kategóriában ha felteszed ezt a kérdést, biztosan elmagyarázzák :)
2014. márc. 31. 15:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért nem segít, mert a saját külseje, hiúsága mindennél fontosabb neki.
2014. márc. 31. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:

7:

Az értelmesebb amatőr testépítők az erőnlétüket sem hanyagolják el. Aki gyúr, de közben 0 az erőnléte, az ugyanolyan egészségtelen életmódot él, mint akik csak a TV előtt tespednek, mert ugyanúgy szív- és érrendszeri problémái lesznek idős korában.

2014. ápr. 1. 10:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Az az izomzat amit konditeremben felépítesz és közben nyomod a tápszert magadban, fizikailag lósz*art nem ér. Mármint nem bírsz fizikai munkát végezni tőle, csupán látszat. Erre egy példa: egyik ismerősöm szintén ilyen kondibu*zi, tavaly elmentünk sóderért, 5 köbmétert kellet fellapátolni a platóra, otthon meg ugyanazt lelapátolni. Kb. 10 perc után úgy szakadt róla a víz, mintha locsolták volna a fejét, a lapátnyél feltörte a kezét hiába mondta neki hogy szorítsa a lapátnyelet meg néha köpje a markát, na adtam neki egy kesztyűt, 5 perc után már a kesztyű sem volt jó, jött az újabb kifogás, de ekkor már a póló olyan volt rajta mint aki megfürdött a Tiszába, az én lapátom kisebb, azért azzal könnyebb lapátolni, na szerszámot cseréltünk, újabb kb. 5 perc után jött megint a kifogás hogy miért nem bírja lapátolni és leül 10 percre pihenni. Ül is 10 percet, 20 percet, egy órát, na egyszer nyakon csördítettem egy lapát sóderrel hogy ideje lenne felkelni és tovább lapátolni, mert itt jön ránk az este. A lényeg hogy magam löktem fel az 5 köbméter 95%-át, majd otthon hánytam le, mert a lufiizomzatú, kondibu*zi haverom csak esztétikailag olyan kemény és erős, de fizikailag egy nulla.
2014. ápr. 2. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!