A nők mikor egyedül autóznak akkor miért énekelnek?
Figyelt kérdés
városi fuvaros, egész nap a várost járom, és azt tapasztaltam hogy sok nő mikor jó szám a megy a rádióban vagy nemtom akkor énekel, ezt miért csinálják, szerintem nagyon ciki2016. ápr. 6. 19:26
31/44 anonim válasza:
Mi van, ha az anyósülésen énekel valaki?
32/44 anonim válasza:
Kérdező, inkább azt a kérdést tetted volna fel, hogy miért imádnak a nők annyira énekelni minden zenéhez?
És minél borzalmasabb a hangja, annál nagyobb szorgalommal csinálja.
Az egész internet evvel van tele, és borzalom, komolyan.
33/44 anonim válasza:
Én meloskocsival járok abba 2 renyhe nő enekelget a rádió zenéjére a kocsiba szanalom.hu az egész....
34/44 anonim válasza:
Milyen karót nyelt, baszatlan pasik vannak itt.
35/44 anonim válasza:
Egyet értek, valóban furcsa. Nem tudom elképzelni, hogy hogyan keseredik meg valaki annyira, hogy ilyen dolgok zavarják, és folyamatosan másokkal legyenek elfoglalva.
36/44 anonim válasza:
37/44 anonim válasza:
Én az előbb voltam kutyát sétáltatni, leültem a partra és énekeltem egymagam amíg a kutya rohangászott. Keressek fel egy orvost? :(
38/44 A kérdező kommentje:
"Én az előbb voltam kutyát sétáltatni, leültem a partra és énekeltem egymagam amíg a kutya rohangászott. Keressek fel egy orvost? :("
Elképzelem hogy egy bolond nő ül magában a padon és énekelget xD
2016. ápr. 7. 21:02
40/44 anonim válasza:
Ma Anyukámmal mentünk autóval, húgommal (huszonévesek vagyunk) a hátsó ülésen előadtuk a Nothing Else Matters-t.
Közben arra gondoltam, ha erre valami ingerszegény faszinak elrobban az agya, annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!