Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők mikor egyedül autóznak...

A nők mikor egyedül autóznak akkor miért énekelnek?

Figyelt kérdés
városi fuvaros, egész nap a várost járom, és azt tapasztaltam hogy sok nő mikor jó szám a megy a rádióban vagy nemtom akkor énekel, ezt miért csinálják, szerintem nagyon ciki
2016. ápr. 6. 19:26
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
0%
6. most ez olyan mintha én a saját személyes dolgomat ki vinném a kinti világba, most ez olyan hogy megszoktam hogy itthon hatalmasakat fingok böfögök, akkor ennyierővel ez se lenne ciki ? ha ezt a személyes tulajdonságomat kinyilvánitanám és az orrod alá csinálnám, és azzal védekezzek hogy szeretem a természetességet, szerinted ez a helyes szemléletmód ? sajnálni tudlak.
2016. ápr. 6. 19:57
 12/44 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 6. 20:01
 13/44 anonim ***** válasza:
3%
nembaj, :D engem akkor is zavarna a tátogó idétlen feje még ha nem is hallanám, nem vagyok nőgyülölő, csak vannak amik idegesiteni tudnak,pl ez az erőltetett viselkedés, nekem mondjuk elsőre biztos az jönne le egy ilyenről hogy hiányzik az egyik kereke.. még ha férfi csinálja akkor is,
2016. ápr. 6. 20:03
 14/44 anonim ***** válasza:
94%

"ha ezt a személyes tulajdonságomat kinyilvánitanám és az orrod alá csinálnám, és azzal védekezzek hogy szeretem a természetességet, szerinted ez a helyes szemléletmód ? "

De azzal, ha valaki énekel a zárt kocsiban, senkit sem zavar.

Nem egy étteremben teszi, nem egy tömegközlekedési eszközön.

A saját kocsidban tőlem finghatsz, böföghetsz - nem zavar, mert jut el hozzám az inger.

Mi különbség a kocsiban éneklő nő, és a kocsiban kihangosítóval telefonáló férfi között?!

"sajnálni tudlak."

Sajnálkozni egyszerűbb mint gondolkodni.

2016. ápr. 6. 20:05
 15/44 anonim ***** válasza:
95%
Hidd el, engem pont hidegen hagy, ha az autódban szellentesz, ugyanis engem ez nem érint semmilyen formában. A volán mögött ülő hölgyek pedig nem a füledbe rikácsolnak, tehát ismét sikerült egy teljesen értelmetlen, légből kapott érvelést kreálnod, ilyenekért általános iskola hetedik osztályában buktatnak magyarból. Az autójában pedig mindenki azt csinál, amit akar, amíg ezzel nem sérti a közízlést. Egy mozgó száj pedig egyáltalán nem felháborító. Sajnálj nyugodtan, amiért nem vagyok egy megkeseredett idióta, aki még a kákán is a csomót keresi. Én viszont nem sajnállak téged, hiszen Jézus is mondá: "Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa": Biztosan kényelmes dolog lehet ostobának lenni, csak így tovább! ;)
2016. ápr. 6. 20:08
 16/44 anonim ***** válasza:
93%

"# 15/15 Időpont ma 20:08"

Ott a pont!

2016. ápr. 6. 20:09
 17/44 A kérdező kommentje:
Szerintem ripacskodás, önmutogatás, feltűnési viszketegség és életidegen helyzet, ezért baromi ciki.
2016. ápr. 6. 20:16
 18/44 anonim ***** válasza:
3%
Maximum még énekelni azt az értelmileg éretlen korosztályt tudom elképzelni aki rózsaszin ködben él csoda országban, mindent alá nyomnak, igy fel jogositva érzi magát érzi hogy neki semmit nem kell csinálni, nézi az xfactort, katy perrys zenéket hallgatva remélve hogy ő is felfut, s igazából halvány lila gőze nincs a világról az életről
2016. ápr. 6. 20:16
 19/44 anonim ***** válasza:
90%
Hova fajul ez a világ, már az is gond ha az ember eldudolgat egy jó számot a SAJÁT kocsijában EGYEDÜL. Mi ebben a ciki vagy miért baj ez? Nem is értem a kérdést.Kíváncsi vagyok hogy mikor lesz az amikor az emberek magukkal foglalkoznék ahelyett, hogy másikat b..gatják
2016. ápr. 6. 20:19
 20/44 anonim ***** válasza:
90%
És erről végeztél esetleg valamilyen tanulmányt is? Mondok egy kivételt, az 58 éves ügyvéd apukám is szokott énekelgetni a volán mögött. Pedig neki két diplomája és sikeres vállalkozása van, amit önerőből ért el. Kevesebb ember lesz attól, hogy a volán mögött énekel? Nem! És te kevésbé értékes ember vagy attól, hogy általánosítasz, nem tudsz érvelni, mások dolgába ütöd az orrodat és mindenben a hibát keresed? Igen!
2016. ápr. 6. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!