A nők mikor egyedül autóznak akkor miért énekelnek?
#21-nek
És a dúdolás vagy az éneklés közül melyik az amelyiket hallod a másik kocsiból?!? Az ilyeneknek mint a kérdezö meg a hozzá hasonlóknak,talán az utat kéne bámulni vezetés közben ahelyett,hogy a más kocsijában lévö történésekkel foglakoznak.
Lehet majd most én is felteszek egy kérdést itt a GYIK-en
" Ki az akit zavarnak azok a balf..ok, akik àtbámulnak a kocsidba a pirosnál azért mert nincs saját életük?"
Képzeld, attól, hogy a szája mozog, a szeme még az úton van, ahhoz képest a tiéd nem, mert idegenek szélvédőjét bámulod. Szerintem ez utóbbi baleset veszélyesebb.
Szerintem egyébként normálisabban néz ki az, ha valaki tátog, mint ha bunkó módon a képembe mereszti a tekintetét.
Jólvan ne csak engem oktassatok, a kérdező is hasonló véleménnyel van.
te meg feltételezem nő vagy, szorulhatna beléd egy kis empátia, már ha igazán nőnek érzed magad.. már ahogy legelöszőr tettél undoritó személyes sértő megjegyzéseket úgy hogy nem is ismersz..én mikor mondtam rád bármi rosszat ?. azon lehetne még mit javitanod, mondjuk az önerejéből felfutott ügyvéd édesapádtol kikérhetnéd a tanácsát. én komolyan el nem tudom képzelni egyes nők hol tanulják meg ezt az agressziv ocsmány elsőre elküldős barbár viselkedést.
A szélsőséges gondolkodásból, az érvelési készség teljes hiányából egész korrekt jellemrajzot ki lehet állítani egy emberről. A te esetedben is ez történt. De egyébként már csak azért is nevetséges, hogy ezt szóvá teszed, mert pont te következtetsz emberek jellemére és intelligenciájára abból, hogy énekel e a volán mögött, avagy sem.
Fel nem foghatom, hogy egyes férfiak honnan veszik ezt a "ki ha én nem, mindenkiben hibát keresek, de azért egy tisztességes indoklást nem tudok összehozni" ocsmány, barbár és primitív viselkedést.
Nem kell elterelni a témát.Hülyeségekkel álltál itt elö és amikor mások észérvekkel bizonyítják ezt, ahelyett hogy azt mondanád " ja lehet igazatok van", elkezdesz támadni valami olyannal ami nem is a témához kapcsolódik.
Amúgy meg mik voltak azok a hozzászólások amiket te személyes sértésnek vettél?Remélhetöleg legalább most feltudsz hozni valami használhatót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!