Miért nem vagyok képes egyedül aludni ez elég ciki lesz de 11 éves vagyok és nem nagyon vagyok hajlandó egyedül aludni mert nem birok elaludni kötelező valakinek melletem lennie amíg elalszok kérlek normális válaszokat mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 10:37
1/5 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy egyedül nem tudsz elaludni?
Én például úgy nem tudok elaludni, hogy sötét van a szobában és csend. Leszámítva persze a külső zajokat és télen a fűtőtest által kiadott hangokat.
A megoldás az, hogy bekapcsolom a tévét, beállítom időzített kikapcsolásra így szól a tévé és sikerül elaludni.
2/5 anonim válasza:
A húgom 23 éves, mindig is utált egyedül aludni, ez jelenleg sincs másképp. Az ő helyzetéből kiindulva belső bizonytalanság, passzív stressz, szorongás okozhatja ezt szerintem, ezen kellene dolgoznod akár egymagad, akár külső segítség igénybevételével.
3/5 anonim válasza:
Csak logika ellenes dolog ciki.
Így túl sok lehetőség van. Gondolkozz miért nem bírsz egyedül; mit érzel, mi akadályoz meg benne.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát félek
2016. márc. 8. 18:20
5/5 anonim válasza:
Kezdj el olvasni az ágyban és gyorsan álmos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!