Miért kényszerítik rá a felhasználóra tableteken (ios, WP, Android) hogy frissítsen egy programot, és addig nem engedi használni?
És ha nekem jó volt az előző verzió? Arra tesznek magasról? Nem engedi használni amig nem töltöm le és telepítem a frissítést!
Mit akarnak ezek elérni?
Hát mondjuk a saját imázsukat megvédeni, hogy a felfedezett hibák (aminek a frissítés a javítása) miatt ne írkálják tele a playt meg bármi más marketing értékelésüket azzal, hogy xar a programjuk.
Amikor meg olyasmi az ok, hogy egy app ingyenesről fizetősre vált, akkor ne csodálkozz.
Az sem kizárt, hogy egy ingyenes appot a benne lévő reklámok bevételéből fejlesztenek és a szponzoraik elvárják a reklámok frissítését. Akkor a fejlesztő mit tehet, frissít, vagy éhen hal. :)
Több éve használok Androidot, egy programot nem tudok mondani, ahol köteleztek volna a frissítésre, és addig nem tudom használni a programot.
Ha akarok frissítek, ha nem akarok nem frissítek, akkor is ugyanúgy megy tovább az alkalmazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!