Normális az, hogy a kötelező biztositásom megemelkedett 25000 Ft-ról 85000 Ft-ra ha okoztam 1 kicsi balesetet, és A00-ból M02 lett a bónusz?
ez bizony annyi..
gúglizd be, mit is jelent az A00, és mit jelent visszafelé az M? a biztosítónak már nagy kockázat vagy...
kérdezd meg személyesen, be lehetne -e fizetni a 29ezret, mert akkor maradsz A00, és az eredeti 25000
szerintem.
Az éves csekk előtt kellett értesítőt is kapnod, hogy ha nem tettszik, váltani tudj. Mivel nem váltottál, így elfogadtad az ő ajánlatukat. Már nem tehetsz semmit.
De amikor küldte a biztosító, hogy 29.000 Ft-os kárt okoztál, akkor valószínűleg felajánlotta, hogy ha kifizeted, akkor nem változik a bónuszod. Miért nem tetted ezt?
Hat én ezt felháborítónak tartom, és szerintem ez már a nyerészkedés kategória. Kihasználják, hogy ha az emberek elmulasztják az évfordulót, akkor mar nem tudnak váltani. Az én esetemben a baleset az évfordulóváltás utáni 30 napban történt, ilyenkor nem lehet semmit tenni.
A 29000 Ft-os kár rendezését felajánlották, de felmerül az a kérdés, hogy akkor miért fizettem 15 évig a biztosítási díjat? Illetve 15 évig nem okoztam balesetet egyszer sem, ez volt az első alkalom.
A díj 3x emelését túlzásnak tartom, az internet 35%-ot ir. Ha üzembentartóit váltok az autón, akkor megy vissza A00-ba?
"felmerül az a kérdés, hogy akkor miért fizettem 15 évig a biztosítási díjat? Illetve 15 évig nem okoztam balesetet egyszer sem, ez volt az első alkalom. "
bennem meg felmerült a kérdés, hogy ebben az esetben hogyhogy A00 volt a B6M besorolásod? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!