Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők mikor egyedül autóznak...

A nők mikor egyedül autóznak akkor miért énekelnek?

Figyelt kérdés
városi fuvaros, egész nap a várost járom, és azt tapasztaltam hogy sok nő mikor jó szám a megy a rádióban vagy nemtom akkor énekel, ezt miért csinálják, szerintem nagyon ciki
2016. ápr. 6. 19:26
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
96%

Miért lenne ciki? Mert jól érzi magát?

Senkisem hallja és senkit sem zavar és közben gondolom nem azon idegeskedik ,hogy megint piros van vagy dugóban áll már 20 perce. Jól érzi magát.

Bár az más kérdés ,ha levan húzva az ablak rossz hangja van és ezt te még hallod is. :D

2016. ápr. 6. 19:30
 2/44 anonim ***** válasza:
96%
Az öcsém is énekel néha vezetés közben, sőt, apám is. Mi ezzel a gond? Nem csak nők énekelnek vezetés közben. Ha jól érzik magukat, akkor miért ne tehetnék? Nincs ebben semmi ciki, de az viszont elég primitív dolog, hogy ilyen mértékben foglalkozol mások viselkedésével.
2016. ápr. 6. 19:40
 3/44 anonim ***** válasza:
3%
azért mert ennyire nem birja elviselni a csöndet, késztetést érez rá hogy neki mindenképp csinálnia kell valamit, mert ha nem akkor összeomlik a világ, szerintem is elég gáz
2016. ápr. 6. 19:40
 4/44 anonim ***** válasza:
96%
Azert b± mert szeretnek énekelni!!
2016. ápr. 6. 19:44
 5/44 anonim ***** válasza:
2%
vagy csak feltünésimánia, csiszolja az egóját
2016. ápr. 6. 19:45
 6/44 anonim ***** válasza:
95%
De akkor az is ciki, ha valaki otthon a négy fal között énekel, mert élvezi, és ez a hobbija? Vagy ha mondjuk hangszeren játszik, olvas, vagy rajzolgat, mert azt csak azért csinálja, mert valamit muszáj, különben összedől a világ? Ne haragudj, de ennél ostobább érvelést még soha az életben nem hallottam. Azért megnéznélek, ahogy fapofával éled a mindennapjaidat, és amikor éppen nincs semmi fontos dolgod, vigyázzban állsz vagy az ágyon döglesz. Elég szegényes lehet a lelki világod.
2016. ápr. 6. 19:46
 7/44 anonim ***** válasza:
96%

Először nem értettem mi ezzel a baj, de van benne igazság. Azért énekelnek mert "otthon" vannak. Az utcán sétálva ugyanazt nem tennék meg, mert nincs körülöttük egy védő réteg (mint pl az autó kasznija).

De engem egyáltalán nem érdekel hogy ki énekel.

2016. ápr. 6. 19:48
 8/44 anonim ***** válasza:
4%
hát az szerintem más dolog ha otthon énekel a 4 fal közt magának.
2016. ápr. 6. 19:48
 9/44 anonim ***** válasza:
70%
Miért?
2016. ápr. 6. 19:50
 10/44 anonim ***** válasza:
95%
De ha az autójában van, akkor úgy sem hallod, akkor neked az miért nem mindegy? Nincs ebben semmi deviáns, mint pl amikor valaki az orrát fúrja vagy a tökeit markolássza vezetés közben. De azon kívül, hogy mozog a szája, te az ég világon nem érzékelsz belőle semmit. De biztos jobb idegbetegen ülni a dugóban és nyomni a dudát, meg cifrán káromkodni, mint levezetni a feszültséget egy kis énekléssel.
2016. ápr. 6. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!