Ti milyen dolgokkal kapcsolatban szerettek másokkal beszélni? Szerintetek mely témakörök a legelterjedtebbek a fiatalok körében (16-25 éves korig)?
#1.
Bővebben?
Én sokmindenről szeretek beszélgetni,főleg hosszasan,komolyan.Nem nagyon bírom a szeleburdi témákat,olyankor menekülnék máshová.
Valahogy,ha nekem nem tetszik egy témakör,akkor nagyon unalmassá válik a beszélgetés,de azt is szeretem ha csak én beszélhetek és a másik meg bólogat. :D
Na jó,viccet félretéve..
A suliról biztosan beszélnek fiúk és lányok egyaránt is.Zenéről,filmekről/sorozatokról.
Párakpcsolati problémákról,mit vegyek fel ide vagy oda(mondjuk ezt a lányok szeretik megbeszélni).
Edzések,fogyókúra,ma már senki sem látja magát tökéletesnek,vagy annyi bántásnak volt kitéve,hogy kénytelen magán változtatni.
Sminkelés,kozmetika,fodrászat.
Talán fiúknál is az edzés,bulik,csajok..
A horgászat nem biztos,hogy már divat a mostani fiatalok körében.
Jövő tervezése,lakás.. Más nem igazán jut eszembe.
22f
Zenék, filmek, művészet, történelem, kultúrák, népszokások, könyvek, tanulás, világnézet.
Ezekről szeretnék a probléma, hogy a kortársaim legtöbbje számára a zene a Viva TV-t jelenti...
Világnézetnél meg kezdődik a zsidózás, ezek miatt csak nagyon ritkán beszélek a kortársaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!