Lányok! Milyen ciki sztorijaitok vannak vécézéssel kapcsolatban?
Gimiben kolis voltam és véletlen bezártam magam a vécéfülkébe. Beragadt az ajtó, vagy nem tudom, és senki nem volt bent rajtam kívül, úgyhogy felülről kellett kimásznom.
Tavaly meg a lakótársam zárta be magát a közös albérletünkben és a szomszédot kellett áthívnom, aki feszítővassal barmolta szét az egész ajtókeretet, mire kiszabadult :D
Én gimibe mikor elmentem wc-re akkor a tornacipőmre ragadt egy darab wc papír csík amit nem vettem észre,csak hallottam,hogy nevetnek. Mivel 3 wc volt mindig sor volt szünetben szóval 10-en ezt tuti látták. Egy ismerősöm szólt,hogy wc papír ragadt a cipőmre. Utána tudtam,hogy ezen nevetnek. Kellemetlen volt.
De volt olyan is,hogy pisilek és véletlenül pukiztam is. Síri csend volt. Szerencsére 3 wc közül nem hinném,hogy tudták,hogy honnan jött a puki,de nevettek. Nekem meg azért kellemetlen volt.
Volt,hogy kopogok 2x!! Nem szólal meg senki,benyitok.Erre egy lány bent volt és mondta foglalt,de üvöltött.Pont nagy wc-zet,mert a szag megcsapott. Még mondogatta a magáét. Én meg mondtam bocsiii,de 2x kopogtam,csak basztál megszólalni.Akkor csendben maradt.
Ezekre emlékszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!