Milyen ciki sztorijaitok vannak?
Figyelt kérdés
Olyanok, amik veletek vagy az ismerőseitekkel történtek:)2012. szept. 14. 17:48
1/4 anonim válasza:
Múlt héten történt:7 órám volt 20 perce vártam a buszra, ott várt egy idő pár is végre megjött a busz erre megindultam előre, mivel szinte majdnem elöttem állt meg. le is ültem minden rendben ment elre elkezdi mondanni az öreg pár Hogy milyen ez a mai fiatalság, kisasszony nem kéne elöbb az idősebbet felengedni (de eszt ordítva) az egész busz engem nézett és az öreg néni el kezdi nézd az öltözékét, mit vársz tőle? (csőfarmer edzőcipő meg félhasig érő póló volt rajtam- ami szerintem nem annyira vészes)Szóval én ott kusoltam és vártam, hogy leszáljenek végre, de szerintem vörös voltam talpig.:P
2/4 anonim válasza:
Hát én azokat lehet hogy ott helyben visszakézből pofánvágtam volna.
Vagy csak először mondtam volna nekik, mint ahogy apám szokta nekem: Úgy pofonváglak, hogy a sz*r kilöttyen a szádon :D
3/4 anonim válasza:
de én tisztelett tudó voltam és kussoltam
4/4 anonim válasza:
Én biztos megtettem volna.
Azok adom meg a tiszteletet, akik:
-szintén megadják
-kiérdemlik
-félek tőlük
Szerintem ők egyik kategóriába sem tartoztak bele.
Ha ők bunkók én is az vagyok.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!