Mi ezzel kapcsolatban a tapasztalat?
progresszív utazó, miért is nem értesz egyet?
valami indokot adhatnál..
2. válaszoló, szerintem neked valami erősebbre lenne szükséged egy egyszerű borogatásnál, ahogy így elnézem a zseniális szövegértési készséged
hívd fel Anyádat, hátha tud valamit javasolni!
Ép testben ép lélek?
Erre gondolsz?
Attól még nem lett senki okosabb,hogy elkezdett tornázni,ha pedig,mint testi adottságot nézzük,torna,sport nélkül,akkor még annyi köze sincs.
A hajlékonyság fejleszthető.
Hogy az élethez hogyan áll hozzá?
Ha alap testi adottság,akkor semmi köze szerintem,hogy valaki az életben mennyire laza.
ha sport,torna által lesz hajlékonyabbb,akkor lehet a hozzáállása is változik,de nem is a hajlékonyságtól,inkább,hogy sportol valamit.
Szerintem.
Aztán lehet hülyeséget beszélek:D
Nincs összefüggés.
Egyik izmok, inak, stb genetikái s fizikai gyakorlás s edzés, másik agyi genetika s hozzáállás.
Sőt, ilyen képességek birtokába juttat:
"1. Animá-sziddhi: e képesség birtokosa kisebbé tud válni a legkisebbnél, s így képes behatolni bármibe és áthatolni mindenen.
2. Mahimá-sziddhi: e képesség lehetővé teszi, hogy az ember bármekkorára meg tudja növelni testének méreteit.
3. Laghimá-sziddhi: e képesség révén bárki könnyebbé tud válni a legkönnyebbnél, így lebegni és repülni is tud, akár a fény sebességével is. Az illető ily módon bárhová el tud jutni.
4. Prápti-sziddhi: a jógi bármilyen tárgyat el tud érni, s képes behatolni mások érzékszerveibe is, azaz át tudja élni azt, amit mások tapasztalnak vagy éreznek.
5. Prákámja-sziddhi: e képesség birtokosa bármilyen kellemes érzékszervi tapasztalatot képes átélni, akár a földi síkon, akár más bolygókon.
6. Ísitá-sziddhi: a jógi e misztikus tökéletesség birtokában képes irányítani az anyagi energia alsóbb rendű funkcióit, s így látszólag csodás jelenségeket létrehozni, pl. gyógyítani, elűzni a szellemeket vagy befolyásolni az időjárást."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!