Ilyen minden húszévessel előfordult már? Velem van a baj?
Azt tapasztaltam magamon, hogy 5-6 évvel ezelőtt simán de tudtam rúgni minden másnaposság és minden fejfájás nélkül.
Ma pedig már nagyon meg kell válogatnom, hogy milyen italt veszek, ugyanis a cukros italoktól másnap (vagy még aznap) annyira fáj a fejem, hogy megszakadok...
Állítólag a kor előrehaladtával érzékenyebb leszek ilyen dolgokra. Régen elég volt 5 feles a jägerből és fakereszt, avgy egy 2 literes kannástól be tudtunk rúgni 3-an.
Mi a baj? Mi történt? Más is járt így?
23/F
Szintén zenész.25 éves vagyok és ha berúgok másnap menni is alig bírok, szomorú...Bár már nem is gyakori, nem vagyunk már taknyos kölykök, fel kell nőni.
Ja és másnaposan rohadt mód kanos vagyok és hamarabb is elsülök, jobban is élvezem, ez nemtom miért van, valaki? :D
Én is nagyon ebben a cipőben járok.
Amikor elkezdtünk illogatni a haverokkal, 16-17 éves koromban, minden sza/rt összeittam, úgy berúgtunk, hogy egymást nem láttuk, reggel felkeltem, megittam egy pohár vizet aztán el volt fejeltve.
Manapság, ha ugyanabból a fajta sörből megiszok mondjuk nyolcat, másnap halál, nem vagyok jó semmire. Töményekkel pláne. Régebb szilvapálinkát sör mellé úgy ittam, mint más a vizet, ma sokszor ha ránézek is kiráz a hideg.
Pedig csak 22 éves vagyok. Igaz, azóta is stabilan iszom. Viszont, ami nagyon sokat számít, hogy dohányzol-e. Ha igen, az nagyon sokat segít a másnaposság elérésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!