Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyen minden húszévessel...

Ilyen minden húszévessel előfordult már? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam magamon, hogy 5-6 évvel ezelőtt simán de tudtam rúgni minden másnaposság és minden fejfájás nélkül.

Ma pedig már nagyon meg kell válogatnom, hogy milyen italt veszek, ugyanis a cukros italoktól másnap (vagy még aznap) annyira fáj a fejem, hogy megszakadok...

Állítólag a kor előrehaladtával érzékenyebb leszek ilyen dolgokra. Régen elég volt 5 feles a jägerből és fakereszt, avgy egy 2 literes kannástól be tudtunk rúgni 3-an.

Mi a baj? Mi történt? Más is járt így?

23/F

2016. ápr. 2. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanigy vagyok, napokig masnap nelkul birtam inni, barmilyen es barmennyi piat le tudtam kuldeni-igaz ez egy kb 2 eves idoszak volt. Aztan hirtelen puff, semmi. Mostmar 1 pohar bortol masnap ki vagyok fekudve :s 23/no
2016. ápr. 2. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Szintén zenész.25 éves vagyok és ha berúgok másnap menni is alig bírok, szomorú...Bár már nem is gyakori, nem vagyunk már taknyos kölykök, fel kell nőni.

Ja és másnaposan rohadt mód kanos vagyok és hamarabb is elsülök, jobban is élvezem, ez nemtom miért van, valaki? :D

2016. ápr. 2. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
24F, ugyanez! :D Bár szerencsére másnaposan sosem fáj a fejem, csak kivagyok száradva, álmos vagyok és hasonlók. A kanosság nálam is, de fogalmam sincs, hogy miért van.
2016. ápr. 3. 04:11
 4/7 anonim ***** válasza:
30 fölött már nem csak másnapos vagy, hanem harmadnapos is.
2016. ápr. 3. 06:13
 5/7 anonim válasza:
Én is érzem, h 'kanosabb' vagyok az átlagnál, én sem értem mért van. Báár nem mindig. 22/N
2016. ápr. 7. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
XD szukásabb max...
2016. ápr. 8. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is nagyon ebben a cipőben járok.

Amikor elkezdtünk illogatni a haverokkal, 16-17 éves koromban, minden sza/rt összeittam, úgy berúgtunk, hogy egymást nem láttuk, reggel felkeltem, megittam egy pohár vizet aztán el volt fejeltve.

Manapság, ha ugyanabból a fajta sörből megiszok mondjuk nyolcat, másnap halál, nem vagyok jó semmire. Töményekkel pláne. Régebb szilvapálinkát sör mellé úgy ittam, mint más a vizet, ma sokszor ha ránézek is kiráz a hideg.

Pedig csak 22 éves vagyok. Igaz, azóta is stabilan iszom. Viszont, ami nagyon sokat számít, hogy dohányzol-e. Ha igen, az nagyon sokat segít a másnaposság elérésében.

2016. máj. 26. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!