Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordult már, hogy teljesen...

Előfordult már, hogy teljesen üres zsebbel mentél valahová?

Figyelt kérdés

Euróban kapom a fizetésem, aminek egy része elmegy a kiadásokra, egy kisebb része pedig takarékba. 10-30€ szokott maradni költőpénznek. Általában kozmetikumokat veszek rajta, ha valami épp elfogyott (sampon, tusfürdő meg ilyenek), ha épp nem kell semmi, akkor péksütit, vagy félreteszem.

Jegyre nem kell, bérletem van.

A legutóbb elköltöttük a maradékot (7€) forrócsokira barátokkal, így most fizetésig nincs egy vasam se (leszámítva a megtakarítást, de az nagyobb tételekben van féretéve).

Fizetés úgy 15-e táján.

Már gondoltam, rá, hogy a páromtól kunyizok némi aprót, mégse járjak egy fillér nélkül.

(nem szeretek bankkártyát használni, ha épp van is rajta)

Ti hogy vagytok ezzel?

2015. máj. 31. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk vonattal munkába,természetesen vonatjegy nélkül (Németország),arra nem volt pénzem,hogy ételt vegyek.Szerencsére lakótársak adtak...
2015. máj. 31. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Régebben nyaranta többször is kitekertem Győrből Bécsbe a Duna menti kerékpárúton. Volt a bankkártyámon pénz és kp is volt nálam de egy fillér elköltése nélkül megfordultam. Élelmet itthonról vittem.
2015. máj. 31. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Max. sétálni megyek minden nélkül.

Szeretem, ha van nálam pénz. Lehet, hogy megkívánok egy fagyit. Vagy ha nem kocsival vagyok, akkor talán taxival jövök majd haza. Sose lehet tudni. Nem érezném biztonságban magam pénz nélkül. Általában kártyával fizetek, de valamennyi kp is van nálam, mert egy fagyit vagy egy kiflit nem kártyával fizetek.

2015. máj. 31. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek elmenni teljesen üres zsebbel. Csak úgy ha tudom,hogy legjobb barátnőmnél van pénz.Nálunk úgy van ha neki van pénze ő fizet pl egy üdítőt.Ha nekem van akkor én fizetek.

De ha egyedül megyek vhová.Akkor jegyre való meg annyi,hogy egy üdítőt esetleg vmi péksütit tudjak venni.

Velem sokszor előfordul,hogy ha sokáig nem eszek,iszok.Rosszul leszek,ilyenkor muszáj vennem vmit.

Ha járkálgatok több időt akkor pár száz ft mindig jól jön.

2015. máj. 31. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!