Előfordult már veled, hogy nem volt egy filléred sem?
Mert én most pont így vagyok. Még két hetem van fizetésig, és ma sikerült elköltenem az utolsó 1200Ft-met (hajpakolást vettem rajta).
Ez lesz az első fizetésem, kiszámoltuk, hogy ha beszállok a költségekbe, 20 ezer marad, amit magamra költhetek.
Viszont ha belegondolok, az a két hét még olyan hosszú idő, és elszomorít, hogy nincs egy vasam se, pedig nincs szükségem semmire.
(A barátom mondta, hogy szóljak, ha kell valami, de nem kell semmi, csak zavar, hogy üres a zsebem)
Más is volt már így? Hogy éltétek meg?
Előfordul. Most is így vagyok. A buszravalót direkt külön tettem hogy haza tidjak menni.
Egyetem.....
Én ruhát vettem.
Igen, előfordult akkor, amikor elkezdtem dolgozni. Annyira örültem neki, hogy hirtelen lett egy kis pénzem, hogy egyből elvertem minden szarságra. Ezt 3-4 hónapig így játszottam.
Aztán megtanultam beosztani és olyan dolgokra költeni a pénzt, amire tényleg szükségem van. Pl. nem veszem meg a 10. nadrágot, csak azért mert megtetszik, ha nincs rá szükségem.
Igen, néha.
De nem zavart, ha volt étel a hűtőben és a számlák be voltak fizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!