Miért van az, hogy az emberek a buszokon megállnak az ajtó szájában, nem mozdulnak beljebb, ott nyomorognak, holott a busz közepe teljesen üres?
Van 1-2 fajta busz, most tudnom kéne melyikre gondolsz?
Na meg az sem mindegy hányan és kik ülnek, mert van amikor pusztán a buszon átvergődni is kész csoda, mikor kicsit nagyobb emberek vannak.
Mert buták, mint a tök. Inkább megállnak az ajtóban,Nehogy 2-3 emberhez hozzá kelljen szólni, higy legyenek szivesen elengedni, mert leszáll. A magyar paraszt ilyen. Inkább idegesít sok embert,akik leszállnanak, Nehogy neki egyedül felre keredzkedjen.
En meg azt nem értem amikor tömve van a busz es van üres ülőhely. Sőt,azt sem, hogy aki később száll le,az miert nem kepes hátra menni,így nem rajta keresztül kellene átmászni felszallaskor. Pont ez a lényege a hatul felszallasnsk, hogy amikor felszallsz,Menj hatra,amennyire tudsz es igy nem zavarid a felszallokat.
Aztán az is megérne egy misét,hogy egymás szájába másznak felszallaskor,mint a disznók akik mennek etetesre.
Szerintem azokkal a birkákkal, hülyékkel és disznókkal van a baj, akik a többieket ilyen jelzőkkel illetik.
A közlekedési morál a béka popsija alatt van. Ha beljebb szeretnél menni, az a baj, ha leszállnál, az a baj, ha az ajtónál maradsz, az a baj. (Van kalapja, nincs kalapja szindróma) Az emberek egyáltalán nem tisztelik egymást, lásd akár a fentebbi hozzászólásokat. Én autóval közlekedem szerencsére, bár idegességre itt is van bőven ok, vezetés közben is! Na, de, a múltkor buszoztam a belvárosban, ráadásul a nyóckerben, hát, félelemmel vegyes utálkozás volt a részem a rövid út alatt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!