A BKK miért nem a második ajtós felszállást vezette be? Ha a vezető kisétálna a második ajtóhoz sokkal jobban tudná ellenőrizni a jegyek és a bérletek érvényességét.
Hehe :)
Szerintem a soför a leghátsó ajtóhoz menjen. Tömött, csuklós buszon ez, dupla öröm lesz! :D :D :D
Komolyra fordítva a szót: inkább legyen kalauz a csuklós buszok, hátsó ajtajánál, máris két ajtón lehet felszállni. Szereljenek be, beléptetési lengővillát: a jegy/bérlet nélküliekez meg lehetne szűrni + mivel egyirányú, így ott, már nem is lehetne leszállni. Vészhelyzet esetén, meg kétirányúként funkcionál.
Tudom, jönni fog az elektronikus jegy/bérletrendszer, de attól, még a beléptetöi lengővillának még van értelme. A kalauz: vagy marad, vagy egy automata + közteres lesz (direkt nem írtam biztonsági őrt).
Szerintem pedig teljesen felesleges a sofőr.
Úgyis mindig akad egy utas, aki elbír egy busszal, majd az vezet, a többiek meg egymás jegyét ellenőrzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!