Miért állnak mellém az üres parkolóban?
Hehe. :)
Én is ugyanezt vettem észre, valamelyik nap még rám is vágta az ajtaját egy vénlány, de csak nézett bociszemekkel, azt nem mondta volna, hogy bocs...
Csak utána vettem észre, hogy lejött rendesen a festék az ajtóról.
Én emiatt állok messzire mindenkitől, de még így is mellém áll valami idióta.
Mert biztosan egyszerűbb valamihez igazodni, mint a nagy semmi közepére állni.
Biztos tudat alatt bennük van, hogy nem véletlenül állnak már ott más autók, biztosan jó hely :)
De lehet, hogy csak őket nem zavarnak mások :)
Hány helyre parkolsz egyszerre?
A férjem akkor szokott nagyon ráállni másokra, mikor egyértelműen látszik, hogy az illető nem tudja becélozni az autóját két vonal közé. A vicc az egészben, hogy a férjem még így is képes vonalon belül maradni :D
Szivemből szóltál haver.
Velem is ugyanez van, oda állok a puszta közepére bazm eg az óperenciás tengeren is túlra és oda áll mellém valami büdös gyökér hogy az ajtót se tudom kinyitni tőle.
Én is kiváncsi vagyok rá hogy mi az az erő ami ráveszi azt az ostobát hogy oda álljon, és vajon mit gondol amikor megcselekszi ezt a lépést.
Úgyhogy a következő ilyen alkalommal oda is megyek a vevőszolgálathoz és mikrofonba kihivatom az embert hogy a saját érdekében fáradjon autójához.
És akkor kikérdezem részletesen hogy mi volt az a dolog ami rávette őt erre a cselekedetre mert ez egészen biztosan nem normális dolog.
Én mindig azt gondoltam, hogy azok állnak messze, a semmibe, akik nem tudnak beállni két autó közé :D
Én inkább megyek az autók közé, és így sem szoktak megnyomni és rám nyitni, és én sem másokra. Ha kell, akkor kimászom, de nem vágom rá másra az ajtót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!