Bunkó dolog 2 helyre állni a szinte üres Tesco parkolóban?
Én is úgy parkolok ahogy Te! Az okok is megegyeznek!
Más úgyse vigyázz az értékünkre úgyhogy kénytelenek vagyunk mi magunk. Ez pedig jó módszer az ajtórányitások kivédésére.
Te úgy vagy vele hogy az még belefér hogy 2 helyre parkolsz.
Más meg úgy hogy az még belefér ha kicsit megkarcolódik a kocsid. Ilyen ez :)
Ha elállok olyan helyre, ahol nincs autó, ott még mindig előfordulhat, hogy valami idióta beáll szorosan mellém. De ha pl. áll 2 autó a felfestett parkolóhelyen, és köztük van 2 hely, akkor ha beállok középre a 2 helyre, akkor már tuti nem állnak mellém. Ha cserélődnek a mellettem lévők, akkor is a felfestett helyre állnak jó esetben.
Igen, én is igyekszem drága autók mellé állni, mert ők sokkal jobban vigyáznak az autójukra, mint a 20 éves autós öreg nénik, akik örülnek, hogy eltalálnak a parkolóig.
"gen, én is igyekszem drága autók mellé állni, mert ők sokkal jobban vigyáznak az autójukra,"
Na ebben nagyot tévedtek.
nem is olyan régen szépen szabályosan beálltunk a parkolóba.Mellettünk a legújabb Audi modell.Gyönyörű autó,csodás szín,szinte fáj az embernek a látványa,tudván,neki ilyen sosem lesz.
Jövünk kifelé,látjuk még mindig ott áll az Audi mellettünk.Majd egy fiatal pasas siet el,és úgy kicsapta az audi ajtaját,hogy a mi autónk ajtaja behorpadt.A párom rohant oda,hogy" na ezt miért kellett??" A pasas ennyit mondott.
"sietek,nem érek rá játék autókkal foglalkozni,bocsi" (hozzáteszem,hogy Reanult lagunánk van,nekünk csak erre tellett) A párom bepöccent,és rendőrt hívott.Kijöttek a rendőrök,és az egyik rendőr mondta,hogy a hócipőjük tele van az ilyen újgazdagokkal,mert naponta 4-5 alkalommal hívják őket ilyen ügyben.Egyszerűen nem képesek mások tulajdonára vigyázni..Na ennyit a drága kocsikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!