Mi volt a legabszurdabb dolog amit utazásotok során láttatok?
Haver mindenáron el akart velünk jönni,de mi nem akartuk. Állt az autó,erre Ő benyúlt az anyósülés felől a félig lehúzott ablakon,ki akarta nyitni. Erre én felhúztam gyorsan az ablakot,odacsuktam a kezét. -Na gyere! :)
Vittük két utcát,futott a kocsi mellett,aztán felkapaszkodott.. :) Végül "elengedtük".
Vagy 15 évvel ezelőtt az 5-ös főúton -valahol Kistelek és Balástya között- az egyik parkolóban állt egy török kamion. A sofőr a lépcsőn ült letolt gatyával és egy "örömlány" meg furulyázott neki.
Allah meg biztos vigyorgott odafent...
:D
Én egy mellékúton mentem és kanyar előtt ki volt téve az a karbantartási tábla amin lapátol egy fekete munkás.
Kanyar után az úton egy néger lapátolta ugyanúgy az utat.
Amúgy a törökösön jót nevettem.. Mert nem hiszem hogy tudjátok azt hogy a török kamionosok nem ehetnek a fülkében mert a vallásuk tiltja. Nem hogy furulyáztatni az utcahölgyeket! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!