Veletek is előfordult már (facebook)?
Ismerősöm a facebookon akivel elég sűrűn beszélek.(jóba vagyunk)
Azt csinálja állandóan a Személy hogy beszélünk és ki be jelentkezik(úgy csinál mintha nem lenne fent) ,és vmikor csak 15 ,20 perc idő múlva mégis visszaír, vagy kérdez vmit , vagy végleg eltűnik KÖSZÖNÉS nélkül.Aztán köszönés nélkül eltűnik.
És hogy ebbe mi a bosszantó? Hát az h nem lehet tudni h most akkor végleg kilépett vagy csak elrejtette magát.
Veletek is történt már ehhez hasonló dolog ? Vélemény hogy csiljam hogy ne idegesítsen fel evvel a régóta tartó helyzettel ?
(amúgy bírom meg mindene csak ekkor nagyon feltúd húzni , mikor ezt csinálja)
first world problem..
főbe kéne lőni
Nehezen értem, amit mondasz, de leírom az én példámat:
nekem a telefonomon bizonyos "mennyiségű" internet van, amit ingyen kapok a csomaghoz. Én nem fizetek még többet, hogy legyen további mobilnetem. Ezért felmegyek, ráírok valakire, és mikor feltételezem, hogy válaszolt már, visszalépek. Ha itthon netezek, az más.
Igen, én is jártam már így..sőt járok elég gyakran.
Úgy gondolom, hogy az emberek picit nem párbeszédként tekintenek a fészbuk chatre hanem mint levelezőre vagyis nem egyből kell válaszolni. A köszönés is elmarad ilyenkor, mivel úgy gondolják, hogy csak folytatják a beszélgetést amit talán pár perce, órája vagy napja szakítottatok félbe.
Sajnos ez tényleg bosszantó de megoldás csak az van ha megbeszéled az illetővel..
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!