Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Veletek is előfordult?

Veletek is előfordult?

Figyelt kérdés

HOSSZÚ DE OLVASD EL, LEHET MAGADRA ISMERSZ :d

Szóval beszélgetsz facebookon egy lánnyal/fiuval és tök jól megy minden a szöveg a témák jönnek, a beszélgetés ugymond izgalmas nem az az unalmas "micsinálsz , semmit , na és te, én se , értem )stb...

Aztán másnap, vagy rá pár nappal találkoztok valahol (busz,buszmegálló)

Lehetőségek:

Nem szóltok egymáshoz mert lefagysz mint a win95-ös.

Másik lehetőség

Egy szia messziröl, esetleg integetés.

Harmadik

Elkezdtek beszélgetni... szia mizu milyenvolt a suli részig.

aztán egyszer csak azon vagy hogy 2percbe kussba áltok egymás mellet és nemtudod mit mondj, de persze, ő se.

De előtt facen meg ment a beszélgetés mint állat.

Veletek ilyen vagy hasonló? esetleg a 3 "lehetőség" közül eggyikse inkább valami más?

Szivesen meghallgatok sztorikat e téren.

2014. okt. 18. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen,ez ismeros....egy sraccal ugyanez volt, nem birt eloben megszolalni,csak ott alltunk es bamultuk egymast kukan ugyhogy elsetaltam.Messzirolmintegetes ugyanezzel a sraccal szinten megvolt es en iszonyuan szerettem volna eloben kommunikalni de egyszeruen akarhanyszor probaltam o lefagyott, dadogott,remegett,vorosodott es csak bamult ram mosolyogva mintha nem lenne normalis.

Szoval nem, vagy egyedul es ez egy iszonyuan idegesito helyzet es fogalmam sincs h reszreol mi okozza?????

2014. okt. 18. 23:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez az hogy velem is volt már.

Mindig odamegyek felhozom a facen előtt "poénokat" vagy hasonlót, és eggyáltalán nem ugy reagál mint facen.

ilyen remegős azért nem volt :DD

De persze aznap este irja hogy "jóvolt dumcsizni" meg megint játsza a lazát.

amugy 18/F

2014. okt. 18. 23:50
 3/4 Kisboltos ***** válasza:

Volt persze, hogy volt. Ez a legtöbb embernél így van. De ha ügyes vagy könnyen fel tudod oldani a csajt, és már várni fogja, hogy legközelebb is személyesen beszélgessetek.

Mondjuk én személy szerint rühellem a netes beszélgetéseket. Próbálok minél előbb a személyes találkáig eljutni. Így aztán még kisebb ennek az esélye.

2014. okt. 19. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
De ez egyebkent miert tortenik?Azaz miert blokkol le ket ember egymas jelenleteben?:-)
2014. okt. 19. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!