Egy öngyilkosságra készülő embernek miért adja mindenki azt a tanácsot hogy "há’ mé’ nem mész pszichológushoz"? Miért akkor mi lesz ha megy?
Csak én érzem úgy hogy ez egy lerázás. Irány a pszichológus annak öntsd ki magad ne nekem pofázzá itten. Arra van az orvos. Azé’ fizessük.
Ha meg meg akarsz dögleni há nehogy má itthon akaszd fel magad. Irány az utca aztán ugorj a vonat alá.
És tessék mondani ha egy öngyilkosságra készülő elmegy „szakemberhez” akkor mi a búbának lesz? Akkor az lebeszéli? ÉS?
És az jó hoyg egy vadidegen azt pofázza há nézz mán körül mennyi szépség van a világba. És téged is szeret valaki (valahol). De hát ez kamu!!!!!!
először is bárki bármit pofázhat hogy mennyi szépség van a világban szerinte ha én ezt nem látom akkor olyan mindegy. Meg aztán kinek mi a szépség…
Másodszor téged is szeret valaki rád fog találni a boldogság… KAMU!!!!!!!
Önámító kamu!!!!
Mert ezek semmi nulla maszlag dumák!! Valahol valaki. Na persze.. A lottó ötöst is megnyerhetem elvileg. A valóságban soha nem fogom ha egy életen át játszom is de jó kapaszkodni az ilyen semmi nulla szar kamukba!!!!
Innen már csak egy ugrás hoyg „nem vagy egyedül. Isten szeret”. Na ha ezt meghallom akkor tényleg inkább a golyó a fejbe. Mert ennél szarabb semmibb nullább kamubb duma a világon nincs.
"Nem attól fogsz változni, hogy 40-50 percet beszélgetsz valakivel hetente. Ha csak ennyit szánsz rá akkor még jó hogy nem történik SEMMI az égadta egy világon..... Oké ott beszélgettek, de Te magad mit teszel hozzá külön? Vagy végig csak azt vártad, hogy ohh legyen már vége ennek a heti egyszeri alkalomnak "
Na most elmondom hogy a pszichológusok ugyanezt a szöveget nyomták. Ugyanezt. És őket is megkérdeztem hogy jó, ez kevés mit kell még tennem? Mondják meg és megteszem.
És jöttek is a bullshit semmi nulla dumák, hogy nyitottabban szemléljem a világot álljak pozitívan, bízzak... és hasonló nulla semmik.
EZ MASZLAG!! DUMA! SEMMI!
Mert hogy kell nyitottnak lenni pozitívan állni hozzá? Hogy kell?
Mert nekem fogalmam sincs.
És itt meg is állt a történet. Erre csak a kezüket tették szét...
na ennyi.
Hogy hogyan kell? Mondd neked mindent a szádba kell rágni, hogy mit hogyan csinálj? Például állj pozitívan a dolgokhoz úgy, hogy nem csak a rosszat látod mindenben, hanem a jó dolgot is, mindent csak rálisan.... Jah és azt egy kívülálló nem fogja tudni megmondani neked, hogy neked most éppen mit kell tenned, hogy elérd ezt és ezt (amit szeretnél) hanem saját magadnak kell erre rájönnöd. Ha erre nem vagy képes akkor halott ügy az egész. Mert így a végtelenségig okolhatunk másokat, nem kell neked ide neked szerintem szakember csak a kezedbe kellene venned a saját életed irányítását úgy ahogy neked jó és ahogy jól érzed magad. Nem utolsó sorban pedig SAJÁT MAGADBAN bízni, hogy képes vagy elérni azt, amit szeretnél. Hogy miért magadba bízz? Azért mert akkor egy idő után eléred amit akarsz! És nehogy nekem megint azzal a dumával gyere, hogy maszlag kamu stb... mert rohadtul nem az
Az utolsó voltam...
" Nem utolsó sorban pedig SAJÁT MAGADBAN bízni,"
Erre nem mondom hogy maszlag. Erre azt mondom hogy felejtős. Magamat egy hulladék szarnak egy dunába lőni való állatnak tartom. Magamban bízni? Hát az nem fog megtörténni.
ez a kiindulás. Ebből tessék ehető ételt főzni.
"ahogy jól érzed magad"
Kötél faág? Oké csak gyáva vagyok hozzá.
Olvasd vissza, hogy mit írtál ebbe benne is van az, hogy hol kéne kezdened, ha még akarsz élni de úgy látom hogy felesleges már tépni itt neked a szavakat...
"Erre azt mondom hogy felejtős. Magamat egy hulladék szarnak egy dunába lőni való állatnak tartom. Magamban bízni? Hát az nem fog megtörténni.
ez a kiindulás. Ebből tessék ehető ételt főzni."
Amúgy csak megsúgom neked itt van a kutya elásva ;) ezzel kéne kezdened, hogy ne így gondolj magadra...
Amúgy meg ha öngyilkos akarnál lenni már rég megtetted volna nem jártál volna ennyi ideig pszichológushoz nem írogatnál itt gyakori kérdéseken hanem megtetted volna...de valamiért csak nem teszed valami okod csak van rá, hogy még mindig élsz (vagy csak szimplán gyáva vagy?)
"Magamat egy hulladék szarnak egy dunába lőni való állatnak tartom. Magamban bízni? Hát az nem fog megtörténni.
ez a kiindulás. Ebből tessék ehető ételt főzni."
Főzzél te, kisapám! Majd én, nem? Hát hülyének nézel?
Aszondod, hulladék szar vagy? Dunába lőni való állat?
Hát akkor b+... neked aztán nics vesztenivalód - bármit megtehetsz, amit csak akarsz.
Lássuk, mire vagy képes?
Mit tudsz tenni?
Mit tudsz MEGtenni?
Segítek:
1. tudsz bánni a géppel - nettel.
2. ...
3. ...
stbstb...
"(vagy csak szimplán gyáva vagy?)"
Igen, ilyen egyszerű, egy akkora szar vagyok hogy még ehhez is szar vagyok. Egyszer kéne az életben férfinak lennem 1 mp-re amíg alálépek a vonat alá de még az se megy.
De nem baj valami betegség rák stb majd csak jön.
20 alatt . ez miért érdekes?
Tudom miért. Mert (már ezt is hallottam ezerszer) ém még fiatal vagyok rám még ezer dolog várhat.
Ja hát a totál unalom az életbe történő beleszürkülés ez vár rám. Ezt minek tagadni. Nem jobb lenne még most tenni valamit? Minek kell kivárni míg 40 leszek és ugyanitt tartok majd?
Mert hogy énrám semmi se vár az garantált.Én vagyok rá a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!