Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy öngyilkosságra készülő...

Egy öngyilkosságra készülő embernek miért adja mindenki azt a tanácsot hogy "há’ mé’ nem mész pszichológushoz"? Miért akkor mi lesz ha megy?

Figyelt kérdés

Csak én érzem úgy hogy ez egy lerázás. Irány a pszichológus annak öntsd ki magad ne nekem pofázzá itten. Arra van az orvos. Azé’ fizessük.

Ha meg meg akarsz dögleni há nehogy má itthon akaszd fel magad. Irány az utca aztán ugorj a vonat alá.

És tessék mondani ha egy öngyilkosságra készülő elmegy „szakemberhez” akkor mi a búbának lesz? Akkor az lebeszéli? ÉS?

És az jó hoyg egy vadidegen azt pofázza há nézz mán körül mennyi szépség van a világba. És téged is szeret valaki (valahol). De hát ez kamu!!!!!!

először is bárki bármit pofázhat hogy mennyi szépség van a világban szerinte ha én ezt nem látom akkor olyan mindegy. Meg aztán kinek mi a szépség…

Másodszor téged is szeret valaki rád fog találni a boldogság… KAMU!!!!!!!

Önámító kamu!!!!

Mert ezek semmi nulla maszlag dumák!! Valahol valaki. Na persze.. A lottó ötöst is megnyerhetem elvileg. A valóságban soha nem fogom ha egy életen át játszom is de jó kapaszkodni az ilyen semmi nulla szar kamukba!!!!

Innen már csak egy ugrás hoyg „nem vagy egyedül. Isten szeret”. Na ha ezt meghallom akkor tényleg inkább a golyó a fejbe. Mert ennél szarabb semmibb nullább kamubb duma a világon nincs.

2016. márc. 26. 19:55
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
0%
Ne is érdekelj. Nem is várom el, hogy egy ilyen életunt gyerek mint te, aki ki akarja nyírni magát nézzen is valamibe..
2016. márc. 26. 20:07
 12/57 A kérdező kommentje:

"Hidd el a siker érzése fantasztikus"

Jó. AZ . és?

2016. márc. 26. 20:07
 13/57 A kérdező kommentje:

"Ne is érdekelj"

Madárkám, te ne is érdekelJELEK-et akarál volna mondani.

2016. márc. 26. 20:08
 14/57 A kérdező kommentje:

"Az üzenet szövege: Bárhová, csak vonat alá ne:)"

Kedves fórumtársunk üzenete.

2016. márc. 26. 20:10
 15/57 eznemlényeges ***** válasza:
100%

Hát igen, én se látok kb. semmi szépet a világban, nem is érzem, hogy valami szép lenne. És én így 16 éves korban nem értem, hogy miért kell fölösleges dolgokat tanulnom, szenvedtem, hogy ezt majd továbbfolytassam felnőttkoromban, s nyaljam valaki seggét. Nem értem az egészet.

És igen ez az egész egy nagy kamu, hogy megtalálod az igazit, neked kell ő utána is menni, szenvedni.

Szerintem aki megakar halni, azon csak saját maga segíthet, másnak sejtése sincs mit érez.

Meg nézem a kortársaimat, nagyja nem tud logikusan gondolkozik, egy sémára készültek. Inkább leszek egy büdös hajléktalan, minthogy feladjam becsületemet, szabadságomat és tisztességemet.

Ez egész világ elvan cseszve.

2016. márc. 26. 20:57
 16/57 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem az ongyilkossag a legalacsonyabb szint.Ha mar ezt elerted gyenge ember az a szemely.Szerintem nem kell rogton pszichologushoz menni.Bar szerintem jo hogy valaki tud segeteni a problemaidban es onbizalmat ad:)

De ha van egy baratod akinek ki tudod adni a duhod stb.Egyszeruen ha ilyen jar a fejedbe felsz,gyenge vagy.Kaptal egy eletettre eselyt.Es igen gyonyoru szep dolgok vannak az eletbe es erre MAGDTOL kell rajonnod es nem mas ember segitsegere.Szoval nekem ez a szakkemberes dolog olyan semleges

2016. márc. 26. 22:07
 17/57 MZ.per.X ***** válasza:
72%

Elgurult a gyógyszer kérdező?

Amúgy 2 okból:

1. Egy szakember tud segíteni, azért szakember, átlag ember meg nem ért ehhez.

2. Vannak tipikus "szar a világ, bárcsak megdöglenék" emberek, akiknek hiába mondasz bármit, akkor is csak nyomatják a süket demagóg dumájukat, amit előbb utóbb mindenki megun hallgatni, kisit "farkast kiáltott" helyzetet teremtenek maguk köré.

2016. márc. 26. 22:48
 18/57 anonim ***** válasza:

Ha ilyen a környezeted, akkor sajnállak. Személy szerint, több olyan embert is ismerek, aki elgondolkozott a dolgon. Mindegyikük rokona és közelebbi ismerőse előbb elbeszélgetett az illetővel és aggódott érte. Senki sem küldte őket egyből pszichológushoz.

Ismertem hisztis tiniket is, na őket küldték jó páran pszichológushoz.

És mi lesz akkor, ha valaki elmegy? Legalább egy minimálisan gondolkozni fog, mielőtt csinál valamit. Én elfogadom, ha valaki öngyilkos akar lenni, de aki saját magával szemben minimális ismerettel sem rendelkezik, az inkább előtte gondolkodjon egy kicsit.

2016. márc. 27. 01:32
 19/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem lerázás, hanem jó tanács. Vagy te a bedöglött autódat titkárnőkhöz és bölcsészekhez viszed javíttatni?

Nnaugye.

A súlyos esetek NEM a gyéká válaszolóinak asztala. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem vagyunk szakemberek. És ha elcsesszük, akkor abba esetleg belehal valaki. Szóval nem babra menő játék a dolog.

Persze azt is gondolhatod, hogy kamuzok.

Csakhogy én teszek rá, hogy mit hiszel, te keljfeljancsi.

2016. márc. 27. 01:58
 20/57 A kérdező kommentje:

"Elgurult a gyógyszer kérdező? "

nem, nem gurult el, én még nem tartok ott hogy lett volna minek elgurulnia.

2016. márc. 27. 09:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!