Pszichológushoz kéne fordulnom ha borzasztó boldogtalan vagyok és képtelen vagyok értékelni az élet apró örömeit?
Szerintem nem kéne, ha tudsz a sajátod lenni. Kitartás!
Ez nem normális állapot, kezdj el felébredni (ha eddig nem tetted) és változtatni rajta.
Azt tudd, hogy a boldogságnak belülről kell jönnie, belőled, nem pedig a saját belső ürességed kívülről bepótolgatni, mert az úgy nem vezet jó eredményre, benne maradsz a gödörben.
Próbálgass ráérezni arra, hogy "csak úgy" boldog legyél, a semmitől, hidd el, ha ez megy, akkor van remény. Mert ezt kell csinálnod, elérned mindig amikor rádtör a boldogtalanság érzése. Meg kell erősödnöd tudatosan az ellen, hogy akaratlanul lehúz a saját elméd, mert gondolom te sem direkt sanyargatod magad ezzel...
Nem. Mesterpszihológushoz lenne érdemes de még azok se érnek sokat ha én is felsorolásban vagyok.
Írj és segítek.
A boldogtalanság "minden" ember életében jelen van eltérő egzisztenciától függetlenül.
Ezt az állapotot mindenki maga képes befolyásolni, változtatni, "akár külső beavatkozások segítségével".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!