Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt még valaki, aki újra...

Van itt még valaki, aki újra akarná kezdeni az életét?

Figyelt kérdés
Tehát nekem minden okom megvan rá sajnos: hülye rokonok, állandóan veszekedő család, figyelemzavar amit perszehogy csak felnőttkorban ismernek fel, állandó idegesség, gyomorideg, depresszióra hajlam, életuntság, kiábrándulás mindenből. És már 30 körüli vagyok, minden életcél és ambíció nélkül. Munkám is csak alkalmi van, mert sehol sem tudok pár hétnél tovább maradni, mert zavarnak az emberek. A figyelemzavarom miatt meg hülyének néznek, ezért egy idő után szivatni kezdenek, általában ekkor lépek le... Gondoltam már öngyilkosságra, de ahhoz bátorság is kéne, meg gondot okoznék vele anyáméknak, tehát azt sem lehet. Pszichológus meg a többi ilyesfajtákhoz sem megyek, mert nem is merek egyaz, + nálunk mindenkit lehülyéznek aki oda jár(t). Tehát amint láthatjátok egy ördögi körben vagyok, amiből sztem nem lehet szabadulni, s ezen már csak egy restart segíthet...

2015. nov. 13. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok.Céltalanul élek,egyedül vagyok,társaságom nincs,munkámat gyűlölöm.Csak a szüleim miatt élek.Szívesen újra kezdeném,mondjuk egy intelligens,tanulni vágyó ember személyében.22/F
2015. nov. 13. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Akár én is írhattam volna... (Annyi különbséggel hogy fix munkám van amit rühellek)
2015. nov. 13. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Én szívesen újrakezdeném a jelenlegit. Kismillió dolog van, amit máshogy csinálnék.
2015. nov. 13. 13:08
 4/8 anonim válasza:
67%
Ugyan nem vagyok még felnőtt ( 12/L ), de már most ugyanígy vagyok ezzel. Fel a fejjel neked is és a többi válaszolónak :)
2015. nov. 13. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Pont ezen gondolkozom pár napja. Mármint a restarton és hogy konkrétan mit, hogyan kellene tennem. De már van tervem, aztán majd kiderül sikerül vagy nem.

Kitartást neked és tűzz ki te is egy konkrét célt, ne csak általánosságban az újrakezdést.

2015. nov. 13. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szívesen újrakezdeném az életet, mert kiskoromban nagyon el lett rontva minden, helyrehozhatatlanul, mostanra egy nagy senki lettem, semmi életem nincs és teljesen egyedül vagyok
2015. nov. 13. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok.
2015. nov. 13. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Bizonyos dolgokra visszatekintve újrakezdeném, de úgy összességében elégedett vagyok a mostanival.
2015. nov. 13. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!