Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnám elviselni az...

Hogyan tudnám elviselni az életet, ha 18 éves fiúként csak 165 cm magas vagyok?

Figyelt kérdés
A férfi átlagmagaasság 176 cm.De érthetetlen módon alig látni olyat,aki 185 alatt lenne.Legalábbis pl.itt a suliban.Az emberek megvetnek,elítélnek a magasságom miatt.A lányok utálnak.Hiába vagyok jó tanuló,jól sportolok,nyáron pl.diákmunkán is meg voltak velem elégedve,mégis engem választanak mindenhova utolsónak,sosem bíznának rám semmit.Állandóan piszkálnak,hogy milyen szerencsétlen meg semmirevaló vagyok.Tiszta szívból gyűlölöm őket.Egy fasiszta világban élünk.Az alacsony emberekre is úgy tekintenek,mint a kissebbségekre vagy a melegekre.Ebben nincs semmi provokáló szándék,de tényleg tudjuk,hogy a társadalom egy része nem kedveli óket.A fasiszta eszméket rég legyőzték,de mégis,aki alacsony,nem felel meg az elvárt ideálnak,azt eltapossák.A mai világban is.Még a 165 centis lányokra is azt mondják,hogy törpillák,de b+ én férfiként vagyok ekkorA!!!Tudom,hogy az itt válaszolók is csak egy kis senki törpének tartanak,de hátha vannak normális alacsony emberek,akik elmondják,hogy bírják ki

2016. márc. 19. 17:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
jaaj már, ha te nem figyelsz a dologra, másokat sem fog érdekelni. az osztályomban sok alacsony fiú van, akik tökre lesz*rják a dolgot. max ha a haverjaik kicsit viccelődtek vele, akkor velük nevettek, vagy hasonló. de a lényeg az, hogy ha önbizalmad legyen, és ne érdekeljen ennyi. ha piszkálnak, akkor valószinüleg nem emiatt, hanem azért mert látják hogy túlérzékeny és sebezhető vagy, tegyük fel mondjuk erre a témára, és tudod milyenek az emberek..
2016. márc. 20. 00:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek egy kelet-európai külsőségeken alapuló megromlott társadalomban. Ha szeretnél kiegyensúlyozott életet, azt javaslom, azonnal menj ki külföldre egy liberálisabb országba, ahol az emberi jogoknak még komoly súlya van (No., Svédország), mert itt állandó kirekesztésben lesz részed. Bár a nők körében ott sem lesz nagyobb sikered, mivel beléjük van kódolva, hogy alacsony pasi=nem férfi=selejt, de legalább normális közegben élhetsz. Egyébként ne hidd, hogy egy 170 centivel annyira megváltozna az életed, mert én annyi vagyok, de hozzád hasonlóan ugyanúgy hátrányban vagyok az élet minden területén, szóval totál lényegtelen az a +5 centi, az országos átlag magasság (amiben benne vannak a 70 éves vén taták is) 175-től kezdődik.
2016. márc. 20. 14:24
 13/21 anonim ***** válasza:
ha 190 lennél épp úgy hátrányba lennél...
2016. márc. 20. 14:28
 14/21 anonim ***** válasza:
#13-asnak: Ezt fejtsd már ki részletesebben is, légyszíves.
2016. márc. 20. 15:01
 15/21 anonim válasza:
Én 16/F vagyok, 159 cm. De engem még sose bántottak, inkább a lányok is aranyosnak neveznek :D viszont az tény, hogy nem veszik komolyan az alacsony fiúkat.
2016. márc. 22. 16:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Hagyjad már!van egy munkatársam 21 éves a srác 165 ő is...olyan kiállása,humora van...le ....rja,hogy alacsony és ez teszi szexivé!jól néz ki,van stílusa!és nem cuki hanem pasis...van szakálla meg minden,a haja is jó.okos és kellemes vele beszélgetni mert nem tajparaszt.nekem van vőlegényem,de ha nem lenne és elhívna valahova tuti elmennék vele.173 magas lány vagyok.
2016. ápr. 1. 13:48
 17/21 A kérdező kommentje:
De akkor is ez a megítélés...Pl."ő leszarja hogy alacsony" Tehát az emberek észreveszik,hogy alacsony,meg hogy ez egy probléma csak őt ez nem zavarja.Miért nem lehet úgy nézni ránk mint átlagos emberekre?Miért kell ezt "betegségként" értékelni?
2016. ápr. 1. 15:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem el kéne kezdened gyúrni.Általában az alacsony vagy csúnya arú férfiak szokták kigyúrni magukat.(Ezzek a magassággal könnyebb is izmot építeni.)Ezzel kompenzálnak és persze az önbizakmuk is nő.
2016. ápr. 1. 19:48
 19/21 anonim ***** válasza:

te hülye vagy... :D ha egyszer valaki alacsony, akkor alacsony, ha magas, akkor magas, ezek egy fizikai tényező, felesleges ezen rágódni, egy alacsony és egy magas ember is ugyanolyan átlagos ember, mint akármelyik más

nagyon komoly gondok vannak nálad

2016. ápr. 1. 20:51
 20/21 A kérdező kommentje:
De pl.egy magas emberre nem mondják azt,hogy "nézd milyen jól elvan,nem is zavarja a magassága".Meg pl.még a sorozatokban is külön részeket csinálnak arról,hogy valaki alacsony
2016. ápr. 2. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!