A liberálisokat miért idegesíti annyira a 888.hu? Miért nem tudják elviselni, azt hogy ha Magyarország internetes médiája magas színvonalú és sokszínű? Ezért van az internet, hogy az emberek kifejthessék véleményüket!
1.
szerintem a többség azt se tudja, hogy van ilyen oldal
2.
én le se kakilom. habár nem tudom liberális vagyok. ha utálom, hogy nyíltan lopják szét az országot, akkor az vagyok, ugye?
3.
te egy troll vagy, de kicsi és ügyetlen
Liberális vagyok, de nem érdekel. Kit idegesít az az oldal? Alig olvassák és semmi hírértékű dolog nem jelenik meg ott.
Legutóbb mikor kitették hogy a zsámbéki CBA-ról levették az arab tulaj miatt a karácsonyi fényeket...kiderült nem azért szedték le mert arab volt a tulajdonos, hanem hogy másikat tegyenek fel ami egységes díszítés legyen a több CBA-val. Ennyit a "színvonalról".
'viseld el!'
Nem kötelező, 7-es...
"Azért a magyar internetes médiát nem mondanám magas színvonalúnak, legalábbis bizonyos esetekben nem. Kifejtheted a véleményed, de a szélsőségesek, etc. is nyomják a maguk hülyeségeit."
Elmondana nekem, hogy milyen kulfoldi mediumokat szokott olvasgatni milyen nyelveken, ami szinvonalas On szerint? Definialna a "szelsoseges" es "hulyeseg" fogalmat, hogy On szerint mi is az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!