A liberálisokat miért idegesíti annyira a 888.hu? Miért nem tudják elviselni, azt hogy ha Magyarország internetes médiája magas színvonalú és sokszínű? Ezért van az internet, hogy az emberek kifejthessék véleményüket!
Nem idegesít. Azt sem tudom mi az. :D
Ja, és nem is érdekel.
"Elmondana nekem, hogy milyen kulfoldi mediumokat szokott olvasgatni milyen nyelveken, ami szinvonalas On szerint? Definialna a "szelsoseges" es "hulyeseg" fogalmat, hogy On szerint mi is az?"
szerintem valószínűleg ezeket olvasgatja szabadidejében :D
akármilyen nem antimagyar-cion-médiából tájékozódni nem lenne számára elég "progresszív" és "liberális"
Pártállástól függetlenül nem zavar engem az, ha magas színvonalú, valós híreket közöl. Tényleg nem! Csak az eseményt ne torzítsa el se túlzásokkal, se kreténséggel.
Amúgy meg az zavar, ha a szennyre, amit produkál, hatalmas közpénztámogatást kap.
Ha annyi közpénzt kapna, mint bármelyik ellenzéki internetes hírportál, sőt, akár vegyük csak a jelentősebbeket is, pl. 444, bár pont ez a 888 egy nagy rakás fos, a kutya se olvassa, csak a reklámja nagy, akkor két napig nem lenne képes a valódi piacon megmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!