Deutsch Tamás őrjöngő nettó büdösbogaraknak nevezte a net adó elleni tüntetőket. Mi a véleményed?
A sabeszedklis "úrnak" már több olyan kijelentése is volt amivel kiverte a biztosítékot az embereknél.
Deutsch Tamás inkább menjen vissza a pártja segge likába!
amúgy, igazat adok!
Félig meddig, bár Deutsch egy gerinctelen majom. Nem vagyok fideszes, sem semmilyen de én egy nyugatiak által finanszírozott provokációt látok ebben a tüntetésben.
Amikor beindult az oldaluk és megjelent az, hogy tüntetni fognak, egyetértettem velük. Amint megjelentek a futballhuligánok és az amerikaiak akárije, később meg még maga Demszky is, egyből láttam, hogy ez miről szól. Én csak azt nem értem, hogy miért nem zavar senkit az EU-s zászló és társai? Vagy csak liberális nyugatbarát tüntetők voltak?
Itt konkrétan meg akarják a Fidesz kormányt döntetni nyugatról azért, mert Oroszország elé kezd el húzni (amit nem feltétlenül helyeslek, de hadd ne szóljanak bele a nyugatiak abba, hogy mi mit csinálunk!). Tököm ki van már a sok biboldóval, hogy beleszólnak más országok belügyeibe.
Bővebben:
"4: Az meg sem fordul a fejedben, hogy itthon is van bőven ennyi ember, aki meg akarja dönteni a kormányt?"
Dehogy is, mindenről az illumináti shépsifterek tehetnek.
"Tököm ki van már a
sok biboldóval, hogy beleszólnak más
országok belügyeibe."
Maradjunk annyiban, h biboldo ide vagy oda, zsiland-ben még mindig jobb a buli, mint az oroszoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!