Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Deutsch Tamás őrjöngő nettó...

Deutsch Tamás őrjöngő nettó büdösbogaraknak nevezte a net adó elleni tüntetőket. Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

[link]

A sabeszedklis "úrnak" már több olyan kijelentése is volt amivel kiverte a biztosítékot az embereknél.

2014. okt. 27. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

4#

Teljesen egyetértek.

Én is támogattam a tüntetést, még a facebook csoporthoz is csatlakoztam.

De, miután kiderült, hogy ott van Demszky meg előkerült egy EU-s rongy is, nem beszélve a huligánokról.

Akkor már tudtam, hogy valami nem stimmel.

Orbán igen b_ssza a csőrét Amerikának, nyugatnak.

2014. okt. 27. 21:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A magyaroknak is b-assza a csőrét Orbán!
2014. okt. 27. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
igaza van
2014. okt. 27. 21:22
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
Putyin, Kim Jong Un és még sorolhatnánk, hogy kik csípik a nyugat szemét. Minden ok nélkül?
2014. okt. 27. 21:24
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Az éles elméjű koreai vezér az atomfegyverei miatt csípi a nyugat szemét.

Putyinnál meg bonyolultabb, részben a régi berögződés, emellett szintén a sok atomfegyver, nagy terület, sok jó nyersanyag.

Orbán esetében viszont más.

Az MSZP-SZDSZ pártost imádta az USA/nyugat.Mivel jól kiszolgálta őket.Illetve liberálisak voltak.

Orbán viszont nem valami liberális, nem nagyon szereti azt.

Ezt a nemzetközi, nyugati liberálisok nem képesek megemészteni.

Nem vagyok Fideszes, ezt csak úgy mondom.

Mátyás királyt is utálta a nyugat, nem véletlenül.De a bábkirályokat imádták.

2014. okt. 27. 21:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Dajcs Tomi véleménye kb annyira mérvadó, mint a Stohl bucié...
2014. okt. 28. 01:15
 17/17 anonim ***** válasza:

8: Elég csak fellapozni egy történelemkönyvet és láthatod, hogy minden egyes forradalom/szabadságharc mögött más nemzetek/kormányok pénze és befolyása állt (a középkor végétől általában a biboldók keze, lásd Francia forradalom és társai. Ha érdekel, hogy miért, elmondom).

Így volt ez 2006-ban és most is. De azért annak örülök, hogy más is egyetért velem nagyjából.

Az pedig bekaphatja, aki egyből oroszozik nekem, mert nem vagyok oroszpárti, de agymosott nyugati párti sem. Gondolkodjatok egy kicsit. Azt pedig csak remélni tudom, hogy ha valóban kimegy a Feri a mai tüntetésre, közös erővel dobjátok be őt a Dunába a Demszkyvel együtt. Mindezt demokrácia és szólásszabadság nevében.

2014. okt. 28. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!