Miert neznek ram ilyen undokan az emberek, csakmert megszoktam, hogy magas szinvonalon elek es errol termeszetesen is beszelek?
Nem tudom, ez kicsit fura. Mi soha nem beszélünk másoknak a pénzügyeinkről. Éppen most vettünk autót, mert egy nénike szépen elitézte a régit, és ha bárki megkérdezzi mennyi' volt, valamivel kikerülöm a kérdést pl. hát beszámolták a régit és így elég olcsó volt vagy valami hasonló. Én nem dolgozok, a férjem jól keress és a szüleim is gondoskodtak rólam így több lábon állok. A gyerekeimet is feltudnám egyedül munka nélkül nevelni ugyan ezen az éleszínvonalon.
Szerintem te, már ne is haragudj de fiatal és buta vagy. Esetleg más problémád van amit az álitolagos pénzeddel szeretnél kompnzálni.
Az ismeretségi köröm, hozzám hasonló anyagi helyzetben lévő emberek és soha vagy csak nagy ritkán esik szó a pénzről vagyis inkább annak hiányáról:) :)
Tudod nagyon nagyon igaz az az a mondás, hogy az sír igazán akinek van...
Mert aki az anyagi pénzügyeire "hivalkodik" az nem jó ember. Nem a pénz mondja meg milyen is a másik, és akkor ezekkel a dolgokkal dicsekedik az szerintem jó. Ahogy leírtad a szüleid cége és te oda mentél dolgozni, tehát nem te érted el amit elérhettél volna. Szóval hiába mentél érettségi után oda dolgozni ez nem csak a te érdemed, csak volt "alapod és protekciód". Önmagával egy érettségivel még az életben nem mennél semmire, remélem ezt te is tudod és általam egy érettségi még a művelt, intelligens szintet nem éri el, főleg, ha valaki a pénzügyiről beszélget amit nem saját erejéből ért el.
Ha szegényebb családban születsz és keményen tanulsz, általános iskolában, középiskolában, utána egyetemen melette dikámunkaként, esetleg TDK-t csinálsz, és felfigyelnek rád, vagy utána alapítassz egy saját vállalkozás, startup-ot van ötleted, befektetést kapsz bele, vagy szimplán elmész valahova dolgozni már a megszerzett tapasztalatokkal akkor azt mondom le a kalappal, sikeres és kitartó munkával értél el mindent! A te esetedben csak beleszülettél és szerencséd volt, nem kellet meg törnöd magadat. Ezekkel a dolgokkal nem kell másoknak dicsekedni. Remélem meg értetted amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!