Miert neznek ram ilyen undokan az emberek, csakmert megszoktam, hogy magas szinvonalon elek es errol termeszetesen is beszelek?
Nézd, szemmel láthatóan kérkedsz a pénzeddel, ez zavaró. Azt is hangoztatod, hogy megdolgoztál érte, de neked is tudnod kell, hogy ez nem igaz. Mindenki tudja, nagyon buta vagy, ha nem látod be, hogy így van. Nem dolgozol többet, mint egy kórházi ápolónő, mégis a sokszorosát keresed. Túlfizetett vagy, mint minden cégvezető. Ezt lásd be, és ennek megfelelően vedd szerényebbre a viselkedésedet.
Könnyű azt mondani, hogy nekem azért van sok, mert megdolgoztam érte, másnak meg nyilván azért, mert ő meg nem. Ld. Lázár János és a kockák. De ez nem igaz. Nem dolgozik tízszer annyit, aki tízszer annyit keres - ez az igazság. A legtöbb ember, aki havi 150-200 ezret keres ugyanolyan keményen végidolgozza a napi 8 órát, mint az, aki 1,5-2 milliót kap havonta.
Első vagyok
Ugy értettem, hogy ha bármi történe a férjemmel és/vagy a szüleimmel akkor is sem lenénnek anyagi gondjam.
Nem dolgoztam meg semmiért, nem volt rá szükségem. Vannak olyan családok akiknek volt és van pénzük, én egy ilyenbe születtem, nem érzem magam ez miatt rossz embernek.
Nem költök felesleges dolgokra, nem dicsekszem igyekszem szerény maradni, hisz a gyerekeimen kivül nincs igazán mire büszkélkednem.
Voltak terveim, egész pici korom óta arról álmodttam, hogy orvos lesz, de nem így alakult.
#27, nem a múlt héten voltak. Tény és való viszont, hogy amikor a XII. kerületi csajokkal összefutok, akik közül kettő ugyan dolgozik, de csak a zsebpénzét keresi meg, a harmadikat kitartja a férje, szóval nem minden témához tudok hozzászólni.
Pl. Nanushka ruháinak tré minősége, meg miért nem vesznek több Zoób Katit? Hát, nem tudom, talán mert 6 jegyű összegbe kerülnek?
Vagy melyik étterembe járunk sokat családilag, és olyan helyeket sorolnak, ahol egy havi közmunkásbért hagy ott a család egy este. Megtudom, hogy a Kondrádynál nem is jó a steak, de a másik steakesnél már igen. Mindegy, egyikbe sem fogok elmenni talán soha. Persze beszélgetünk másról is, de vannak témák, amelyekkel semmit sem tudok kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!