Miert neznek ram ilyen undokan az emberek, csakmert megszoktam, hogy magas szinvonalon elek es errol termeszetesen is beszelek?
Koszonom a valaszokat, eleg sokan mondtatok jokat es igazat, persze itt vannak az "unatkozok na beszolok valamit" emberek, toluk ezuton el is koszonnek, mulassak mashol az idejuket.
Amelyik ember tipustol pedig hanyingerem van az itt kommentelo egyik holgy/ferfi volt a "fizessem ki a lakashitelet, mert nekem van". Tudjatok, csakmert van penzem, azert van, mert nem koltom el mindenfele? Szerintetek a ceg azonnal beindult es vettem egy luxus villat vagy mi?:) 3 ev volt mire egyaltalan lett ujra agyam, addig matracon aludtam. Es utana, igen, utana indult be minden es szepen tettem felre vagy beleforgattam a cegbe. Utalom azokat az embereket akik ilyen "nekem nincs eleg, neked sok van, adjal mar, semmit sem tettem erte es azt se tudom ki vagy, de adjal mar..". A jotekonysag egyebkent nem all tolem tavol, mint mondtam alapvetoen nem gazdag a kerulet ahol elek, a villanegyed peremen lakok (es eleg eles a hazakon lathato tarsadalmi kulonbseg). Vannak itt idos emberek, akik feketen kellett hogy dolgozzanak tobb tiz evig es van, aki itt budapesten (!!!) segellyel egyutt kapott nyugdija 42 ezer! Egy honapra! Eloszor kornyekbeliektol hallottam ki hogy el es sutyiba kenyeret, tejet, vajat, felvagottat akasztottam be a keritesukre. Aztan persze vagy rajta kaptak vagy valaki latott es elmondta nekik, hogy tolem van es igy tudtak meg hogy kerult oda. Ha raerek es elore szolnak vagy arra megyek az idoseket el szoktam vinni orvoshoz is ha menniuk kell. Tehat en nem kivanok semmilyen lakashiteles emberken segiteni, aki csak az eloskodes lehetoseget keresi ha fogalmazhatok ilyen finoman. De aki ledolgozta az eletet es megis itt tart, azoknak jol esik segiteni. Es persze nem is luxus cikket vagy hazat kernek, hanem ETELT.
Mert ezek az emberek sosem mozogtak olyan körökben, meg nem volt elég intelligenciájuk, hogy rájöjjenek, te is csak olyan ember vagy mint ők. Én nem esem hasra gazdagéktól, mert megtanultam, hogy köztük is akad, aki tele van hibával, hiába a nagy hókuszpókusz.
Na most ez a lehetőség nem mindenkinek adatott meg. Mert eddig sem tettek érte. Szerintem szokd meg, esetleg less el pár trükköt a híres magyar színészektől, ők kedvesen kezelik a dolgokat.
A "mennyibe került?" kérdéseket nagyon egyszerűen le lehet rázni. "Nem szeretnék beszélni róla."
Építkezünk, és gyakran megkapjuk ezt a kérdést, nálunk bevált a válasz. A férjem tudja csak igazán nyugodtan, de ellentmondást nem tűrően mondani, ezt még nem sikerült eltanulnom tőle :)))
Èn direkt keresem a gazdag emberek tàrsasàgàt mert sokat lehet tölük tanulni. Sose fogom megèrteni az irigysèget. Nem èszak koreàban vagyunk, a lehetösèg mindenkinek adott hogy sok pènzt csinàljon
(Mondom ezt úgy, hogy tavaly alig 2 misi volt a bevètelem, de tudom hogy lesz ez 10x ennyi is idövel, ha tanulok ès kemènyen dolgozok a cègemen)
Nekem ez olybá tűnik, mint amikor a nagyon szép/sovány nők azon keseregnek, hogy csúfolják őket, pedig aki ezt teszi, mind irigységből teszi. Ha viszont valakit azzal csúfolnak, hogy ronda/kövér/csóró, azt nem irigységből teszik, hanem gonoszságból, lenézésből.
Ha választhatnék, nézzenek rám undokan, mert gazdag és gyönyörű vagyok, minthogy ronda és szegény. Előbbitől csak nőne az önbizalmam, utóbbitól csökkenne.
Szilikoncicis BMW-s? Atya ég szép egy állat lehetsz....
A kerdezőhöz visszatérve, apád nélkül bizony semmire nem vitted volna egy érettségivel. És milliós hitelt is a saját nevedre nehezen veszel fel, hacsak nem a tiéd a szüleid háza.
És ezt nem irigységből mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!