Bocsi, én nem szülő vagyok, a párom 170 cm, 21 éves. Teljesen jól szocializálódott, mindig is voltak barátai minden közösségben, jelenleg is több baráti társasága is van, illetve van két nagyon szoros barátság az életében. Mi négy éve vagyunk együtt, harmonikus a kapcsolatunk (ha érdekel, magasabb vagyok nála kb. 5 centivel...), de előttem is volt már néhány barátnője, habár nem voltak komoly, hosszú kapcsolatok.
Szerintem a testmagasság nem határoz meg senkit ilyen szinten, de ha ebből adódóan komplexusaid alakulnak ki, önértékelési zavarod lesz, az már nagyon negatívan hathat az életedre. De nem a magasság, hanem a hozzáállás.
2016. márc. 7. 20:25
2/18 anonim válasza:
Van vagy 166 cm és 18 éves kora óta sok-sok párkapcsolata volt, egyik a másik után, együttéléssel (hol nálunk a szüleinél, hol a lányok lakásában, hol az ő lakásában). A párkapcsolatok között egyéb futóbb nőügyek. Igaz, emelett járt és jár dzsudó, kempo és karate edzésekre is. Közben felszedett magára jópár kilót, ennek ellensúlyozására viszont elvesztette a haja jelentős részét. Kiegyensúlyozott, nagy önbizalma van és jelenlegi élettársával együtt nevelik az élettársa 3, és az ő saját 1 fiúgyerekét, azaz 4 kisfiút.
2016. márc. 7. 20:31
3/18 anonim válasza:
az ismerosom 168 cm a felesége 165. :) szocializálodni..hm..sok barátja van, nagyon jo dumáju, sármos férfi. féléve szuletett meg az elso gyermekuk.
nem jelent semmit a magasság!
2016. márc. 7. 20:38
4/18 anonim válasza:
186 centi, nehezen. Barátai nem nagyon vannak párkapcsolata még nem volt. 24 éves. Már egy ideje pszichológushoz járatjuk, ez talán segít valamit.
2016. márc. 7. 20:48
5/18 anonim válasza:
exem 165 volt. Visszahúzódó, magának való férfi. Előttem egy barátnője volt, kb. 10 évig semmi (max. dugás), majd én. Alapból jó humorú férfi, de egy idő után napi szinten rinyált a magassága miatt (én 170 vagyok). Kb. két hónap múlva dobtam miatta.
2016. márc. 7. 21:11
6/18 anonim válasza:
A minap láttam egy törpét egy fullos nővel, ott sem számított a magasság. Megj.: A törpe gazdag volt.
2016. márc. 7. 21:29
7/18 anonim válasza:
Szegény mindig is pankrátor akart lenni, de a nagyobb fajtából.
170cm
2016. márc. 7. 22:19
8/18 A kérdező kommentje:
mi a fas.ér tették át ebbe a kategóriába ? amikor direkt arra lettem volna kiváncsi hogy van ilyen gyerekük a szülőknek...tegyék vissza a gyerek-szülő kapcsolatához !
2016. márc. 8. 00:14
9/18 anonim válasza:
" Mi négy éve vagyunk együtt, harmonikus a kapcsolatunk (ha érdekel, magasabb vagyok nála kb. 5 centivel...), de előttem is volt már néhány barátnője, habár nem voltak komoly, hosszú kapcsolatok. "
16 éves volt, amikor járni kezdtetek. Én azon csodálkoznék, ha előtte komoly, hosszú párkapcsolatai lettek volna.
2016. márc. 8. 09:33
10/18 anonim válasza:
Elírtam a 16-ot, 17 akart lenni, na de a lényegen ez nem változtat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!