Van itt olyan szülő, akinek a fia 170 cm magas vagy az alatti felnőtt létére?
Nem értem a kérdést, miért fontos, hogy szülő válaszoljon és abban a kategóriában legyen kiírva?
Egyébként meg nem tudom mi ez a para a 170 centivel. Az azért nem olyan kevés, az átlag magasság a nők esetén 165 cm, ha jól választasz párt, akkor még ígyis magasabb leszel tőle.
Életem szerelme 168 cm volt és én is annyi vagyok.
Sajnos csak 8 évig voltunk együtt, mert meghalt.
Igen, édesapám XD
Én vagyok a fia, felnőtt férfi és 170cm magas. De mivel arányos testalkatom van, nem vagyok köpcös, kövérkés.
Köszönöm, jól szocializálódtam. Utolsó előtti voltam a tornasorban a suliban, azaz a második legkisebb, tehát volt nálam is alacsonyabb. Egy srác.
Volt már több párkapcsolatom is. Sőt, a leghosszabb, 15 évig tartó élettársi kapcsolatomban a párom 180cm volt.
Eleivel, mivel a kilencvenes években divat is volt a holdjáró vastag talpú cipő, így megvettem a lehető legmasabb talpú cipőt, a párom pedig lapos talpúban járt, így közelítettünk, de különösebben sosem zavart, hogy nem vagyok magasabb.
Nem mondom, hogy nem lennék szívesen pár centivel magasabb, de soha effektív semmilyen hátránya nem volt, hogy ekkora vagyok.
Az exem nem tudom hány centi. 2-3 cm-el lehet magasabb. Én 157 cm vagyok. Szóval a 170 cm nincs meg neki, max, ha magassarkúba bújik. Bár az nem férfias :)
A magassága miatt sosem voltak gondjai; nem volt olyan az életében, hogy a magassága miatt vallott kudarcot.
Eléggé magának való ember volt, kevés baráttal, de nem a magassága miatt, hanem mert túl komoly természete volt amiből kiindulva nem lehetett vele normálisan beszélni.
Nincs párkapcsolata. De nagyon hajtotta a nőket. A szerelembe volt szerelmes és nem párkapcsolatra vágyott , de félénk is volt és nagyon érzékeny ezért nem is tudott mihez kezdeni a nőkkel és sokszor kezelte tárgyként őket (engem is).
Egy másik ismerősöm a volt kollégám. Egy tünemény. Volt egy barátja aki poénkodott a magasságán (róla se tudom, hogy pontosan hány cm de tőlem talán nem is volt magasabb) és ő is volt, hogy ezt megtette.
Emellett jókat lehetett vele beszélgetni, sok barátja lett.
Van egy felesége és 2 kamasz lánya.
Szerintem az, hogy szocializálódik e rendesen a gyerek és lesz e barátnője, meg egyebek em a magasságától függ, hanem a neveltetésétől, a lelkivilágától, stb.
A kommentemben van két 170 cm alatti emebr és látod, hogy ég és föld a két személy :)
190 centi vagyok, de nem volt még barátnőm.
Szóval nem a magasságon múlik.:)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!