Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A koránkelők miért nézik le a...

A koránkelők miért nézik le a későnkelőket?

Figyelt kérdés
Attól, hogy valaki nem kel korán, még nem alszik többet, mert később fekszik le. Lehetne azt is mondani, hogy a koránkelők lusták, mert lefekszenek este 8-kor, mint az óvodások!

2016. márc. 18. 09:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Általánosítás.

Csak nem logikusan érzők egy része nézi le.

Sok oka lehet. Minden ember más, mindenki más hatásegyüttesek miatt nézi le.

Adj konkrét embert, beszélek vele s megmondom.

De általában, mert úgy gondolják, nem szeret dolgozni, lusta vagy irigyek rá.

E kérdés is egyike sok millióból amit meglehetne kérdezni és ugyan olyan választ lehetne adni rá; helyzetfüggő, adj konkrét példát vagy kérdezd meg vagy ne érdekeljen ha környezetedben csinálják vagy ne gondolkozz rajta.

2016. márc. 18. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert azzal kötik össze, hogy aki korán kel, biztos sokkal több mindent csinál, mint aki alszik. Mintha az alvásnak nem lenne létjogosultsága, meg időpazarlás lenne. Meg régen mindenki hajnalban kelt, állatokat ellátni, stb. Én dolgoztam úgy, hogy 11 órakor kezdődött a munkanap, és kaptam a beszólásokat, hogy miért nem voltam előtte ügyintézni, edzeni, akármi. Azt tapasztaltam, hogy vannak ilyen emberek, akik szerint 3-4 óra alvás bőven jó, és gáz, aki nem kel korán. Aztán látni rajtuk a kialvatlanság tüneteit. Én inkább délután, este vagyok formában, utálom a korai kezdéssel járó munkarendet. Számomra aki korán kel, nem aranyat lel, hanem álmosságot, fejfájást.
2016. márc. 18. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Én fordítva tapasztaltam. Valaki azzal keménykedik, hogy ő mennyit képes késni, mert minden nap elalszik... Ki nem s**rja le?
2016. márc. 18. 16:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem nézek le senkit!!

De amíg fel kell kelnem 5 órakor és ők meg amiatt panaszkodnak hogy jaj 7 kor kellett kelniük és hogy ez milyen rossz,és elvárják hogy sajnálják őket.. Na az felszokott húzni.

2016. márc. 18. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekik a 7 órai kelés a 8 helyett ugyanolyan érzés, mint neked a 4 órai kelés az 5 helyett. Semmivel se kiváltságosabbak, főleg ha munkájukat, teendőiket pedig este végzik, és nem tehetik le a voksot délután 5-kor, mint a nagy átlag.
2016. márc. 18. 19:28
 16/17 anonim válasza:

Én reggel fél 10-től dolgozom este 9-ig.

Pénteken és Szombaton reggel fél 10-től este 10ig!

Nagyon kemény főleg este 10-ig......egy óra a busz utam, szval elég keveset pihenek

2016. márc. 18. 21:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Volt egy rövid időszak, amikor 4:30-kor kellett kelnem hétköznap. Megtettem, mert muszáj volt. Olyankor volt, hogy már este fél 9-9 körül lefeküdtem, de így is nagyon nehezen ment. Kb. fél évig tartott, de nem igazán tudtam akklimatizálódni ehhez az időhöz, hiába próbáltam. Egy koránkelőnek ezt biztos hihetetlen olvasni, de így van. Neki valószínűleg az lenne nehéz, hogy a későn fekvésre álljon át. :)
2020. aug. 20. 01:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!