20 éves vagyok és nincs munkahelyem.Egy darabig dolgoztam,de meguntam a 3 váltást és felmondtam.Várom,hogy 21 legyek,akkor tudom lerakni kamionra a jogsit,addig ellézengek valahogy.Szülők nyakán élek,de nem kérek tőlük soha pénzt.Szabadidőmben(ami nekem aztán van)sportfogadással foglalkozok,így mindig van annyim amennyiből kitudok járkálni a haverokkal.Amikor összefutok valaki ismerőssel általában próbálnak b#szogatni,hogy nem melózok sehol.Most őszintén kinek mi köze hozzá,hogy hol dolgozok és,hogy miből van pénzem?Nem munka nélkül akarom leélni az életem,de ki kell várnom azt az időt amíg lerakhatom a jogsit.Addig meg nem fogok havi 80k ért robotolni,mikor így az egész napom szabad és a költekezéseim is tudom fedezni magamnak.
2016. márc. 15. 23:33
1/6 anonim válasza:
A mának kel élni, ki tudja mit hoz a holnap?
2016. márc. 15. 23:37
2/6 anonim válasza:
Azért csinálják, mert irigyek. Mert ők húzzák az igát te pedig nem. Ilyen egyszerű. Én csak ki szoktam nevetni az ilyeneket.
2016. márc. 16. 10:31
3/6 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok én is, csak én a jogsi helyett valami irodai munkára vágyok. Ajánlottak nekem is komissiózós munkát 3 műszakba, napi 10óráért 80-90ezret de úgy hogy az utazást nem állja a cég. Inkább kihagytam. Én már úgy fél éve keresek normális munkát, eddig mindhiába. Engem is próbáltak kóstolgatni, érdekes módon csak olyanok akiket 10-12óráztatnak a munkahelyükön éhbérért. Ez csak szimpla irigység, nem kell velük foglalkozni. Gondolj arra hogy ha meglesz a jogsid 2x-3x többet kereshetsz mint a haverjaid. Szüleid hogy állnak hozzá?
21/F
2016. márc. 16. 11:12
4/6 A kérdező kommentje:
Szüleim sem fogják fel a helyzetet.Mondják,hogy addig menjek el melózni,hiába mondom nekik,hogy akkor majd egy hónap alatt keresek annyit mint így keresnék 4 alatt,és addig legalább van életem.Felajánlottam nekik,hogy albérletbe megyek,ha ennyire meguntak,majd megoldom valahogy,ebből is csak veszekedés lett.
2016. márc. 16. 16:23
5/6 anonim válasza:
És arra mit válaszoltak, hogy: miért dolgozz ha így is megvan a kellő pénzed? érdekelne, hogy mivel érvelnek ilyenkor
2016. márc. 16. 19:56
6/6 A kérdező kommentje:
Jönnek a szokásos közhelyekkel.
-Most vagy abban a korban,hogy pénzt rakj félre
-A sportfogadás csak szerencsén múlik,arra nem lehet alapozni
-Amíg le tudsz vizsgázni addig is jó lenne valamit dolgozz(Mert ugyebár a munkáról szól az életünk)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!