Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit csináltok a flegma...

Mejlii kérdése:

Ti mit csináltok a flegma pics@kk@al akik állandóan kötekednek meg próbálnak oltogatni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond mit csináljak velük... 55 éves nehézgépkezelő vagyok...
2016. márc. 4. 00:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, sose szabad lemenni a szintükre, csak veszíthetsz. Olyan mint a malacokkal való dagonyázás, te egyre sárosabb leszel, ők meg egyre élvezik.
2016. márc. 4. 00:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell tanulni figyelmen kívül hagyni őket. "Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt saját magadon bosszút állni."
2016. márc. 4. 02:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük. Az ilyen lányoknak csaj a szájuk nagy, de egyik nagyobb analfabéta mint a másik. Tanuld meg kezelni őket. :)
2016. márc. 4. 02:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, egy huszonéves lány vagyok. Annó volt balszerencsém ilyen iskolástársakhoz... Belekötöttek pl. még abba is, hogy van-e barátom, és akkor még csak 15 éves voltam. (Amúgy is, ez magánügy kéne, hogy legyen, nem?) Azt mutattam feléjük, hogy nem érdekelnek, de valójában úgy ábrázaton csaptam volna őket, hogy a fal adta volna a másodikat. Sajnos ha megtettem volna, még én lettem volna a khmm... szemét.
2016. márc. 4. 03:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Előzőknek igaza van,tényleg jobb ha lesz-rod őket,de ha nagyon idegesítenek és forr a véred a haragtól, ne fogd vissza magad.Szedd össze az összes mérget ami benned van és fojtsd bele őket.

Ha annyira idegelnek hogy a kezeid görcsbe rándulnak ha rájuk gondolsz, csináld csak. Ha tényleg ezen a ponton vagy,a "leszarom őket" csak gyáva önhitegetés lenne,és tényleg egész életedben bánni fogod hogy nem olvastál be nekik.

(én puhatolózással kezdenék. mivel lehet őket eléggé megbántani hogy elkussoljanak?)

2016. márc. 4. 03:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönom szépen!! :)))
2016. márc. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!