Mejlii kérdése:
Ti mit csináltok a flegma pics@kk@al akik állandóan kötekednek meg próbálnak oltogatni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 00:33
1/7 anonim válasza:
Mond mit csináljak velük... 55 éves nehézgépkezelő vagyok...
2/7 anonim válasza:
Semmit, sose szabad lemenni a szintükre, csak veszíthetsz. Olyan mint a malacokkal való dagonyázás, te egyre sárosabb leszel, ők meg egyre élvezik.
3/7 anonim válasza:
Meg kell tanulni figyelmen kívül hagyni őket. "Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt saját magadon bosszút állni."
4/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Az ilyen lányoknak csaj a szájuk nagy, de egyik nagyobb analfabéta mint a másik. Tanuld meg kezelni őket. :)
5/7 anonim válasza:
Szia, egy huszonéves lány vagyok. Annó volt balszerencsém ilyen iskolástársakhoz... Belekötöttek pl. még abba is, hogy van-e barátom, és akkor még csak 15 éves voltam. (Amúgy is, ez magánügy kéne, hogy legyen, nem?) Azt mutattam feléjük, hogy nem érdekelnek, de valójában úgy ábrázaton csaptam volna őket, hogy a fal adta volna a másodikat. Sajnos ha megtettem volna, még én lettem volna a khmm... szemét.
6/7 anonim válasza:
Előzőknek igaza van,tényleg jobb ha lesz-rod őket,de ha nagyon idegesítenek és forr a véred a haragtól, ne fogd vissza magad.Szedd össze az összes mérget ami benned van és fojtsd bele őket.
Ha annyira idegelnek hogy a kezeid görcsbe rándulnak ha rájuk gondolsz, csináld csak. Ha tényleg ezen a ponton vagy,a "leszarom őket" csak gyáva önhitegetés lenne,és tényleg egész életedben bánni fogod hogy nem olvastál be nekik.
(én puhatolózással kezdenék. mivel lehet őket eléggé megbántani hogy elkussoljanak?)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönom szépen!! :)))
2016. márc. 4. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!