Miért basztatnak állandóan a testsúlyom miatt? Oké, van rajtam némi felesleg, de basszus, ők se tökéletesek. Öcsém, nem vagyunk már óvodások.
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 18:50
2/7 anonim válasza:
Mi köze van rajtad talált hiba és más jellemzői közt? Na m1.
Mert negatív emberek és direkt ártani akarnak neked.
Innentől jön én kérdésem.., miért érdekel ilyen emberek véleménye?
3/7 A kérdező kommentje:
Képet nem tudok küldeni. Egyébként 164cmm, 62kg, széles hát, széles csípő, nagy mell. A fölösleg főleg deréktájt található.
Nem igazán érdekelnek az ilyen vélemények, de azért már sok, hogy nap mint nap tömik belém a sok negatívumot. Önbizalmam lassan nincs.
2016. febr. 17. 18:59
4/7 anonim válasza:
Én 160cm vagyok 63 kilóval, az egyik osztálytársam 167cm és 89 kiló, szóval szerintem sz*rd le őket
5/7 anonim válasza:
amúgy nekem nemrég (kb. 1 hete) "akadt ki a mércém", most igazából totál 0 vagyok érzelmileg, az osztálytársaim "kidekorálják" az osztályt (lassan óvoda lesz), az 1. csoportosok egyfolytában firtattak minket, mert mi a 2. csoportban voltunk, hogy mi bénábbak vagyunk, meg előzgetnek a sorban, beképzeltek, Én mostmár komolyan, lesz*rom őket, lehet, hogy jövőre elmegyek, mert borzasztó ez az évfolyam! a tanár meg okoskodik... ráadásul most a zongoratanáromnál is kiakadtam, mert azt nem bírja kinyögni, hogy "ez jobb volt már"... Szóval érzelmileg 0 vagyok, amikor félévkor még érzelmileg 100-as voltam... ja meg az ofő azt írta a bizibe, hogy "maximalista", meg "nem jól viseli a kudarcot", komolyan, összetéveszt valakivel??? Meg idén jött az osztályba egy új fiú... 2 centiről fejendobott egy jégdarabbal, aztán azt se bírta kinyögni, hogy "bocs".. persze tőle még bebunkult a többi fiú is, az osztályunk egy disznóól... vagyis disznóól-óvoda... Ha ez vígasztal, hogy van akinél roszabb a helyzet :P
6/7 anonim válasza:
(Ui.: bocsi, de egyszerűen már nem tudtam magamban tartani, köszi, mostmár jobb :) )
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, nálunk is vannak ilyenek. Pláne amikor az osztályfőnönek megvan a kedvence, stb. :D
2016. febr. 17. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!