Egoizmus vs önbizalomhiány?
Szerintetek melyik a jobb? Ha pl párt kellene választani és csak ez a kettő lenne...
Szerintem inkább az egoista. Én is önbizalomhiányos vagyok és a páromnak úgy gondolom gáz már egy idő után hogy állandóan azt kell hangoztassa: "szép vagy, nem vagy hülye, nem vagy kövér...blablabla"
Nektek mi a véleményetek erről?
Inkább önbizalomhiány. Az önbizalomhiányosok egy idő után ,,kigyógyulnak" a bajukból. Mert könnyebben felismerik a problémájukat, mint az egoisták. Ráadásul az önbizalomhiányosokat, szakemberek is meg tudják változtatni (jó irányba). Az egoista, nem fog lejjebb adni az egójából, nehezebben ismeri be a problémáját. Szóval inkább önbizalomhiány.
Ui.:Bizonyos helyzetekben viszont, jobb egoistának lenni, mint önbizalomhiányosnak. Szóval helyzettől függ.
Az önbizalomhiányos emberek szerintem sokkal szerethetőbbek.
Az egoisáknak nincs, vagy minimális az önkritikájuk, így nem veszik észre magukat ha hülyén viselkednek.
"Igazából lányoknál mindegy, mert az egoista is kap férfit, de egy önbizalomhiányos pasi csak a legritkább esetben kap nőt."
Ebben valószínűleg igazad van, de egy egoista aligha tud megtartani nőt hosszú távon. Már ha ez célja egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!