Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ennyire önbizalom...

Miért vagyok ennyire önbizalomhiányos? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyira nagy az önbizalomhiányom, hogy nagyon.. Bulizni is úgy megyek mindig, hogy felszedek valakit, de egyszerűen vqn egy olyan érzésem, mintha valami meggátolna abban, hogy ismerkedjek.. Talán félek a visszautasítástól.. Régi énemhez képest nagyon sokat változtattam. Jól öltözködöm, hajam is máshogy hordom, fodrászhoz járok. És az arcom sem csúnya.. Külső visszajelzések alapján.. Mégis ez van. Segítsetek!

2016. febr. 11. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem sincs önbizalmam, csak más életterületen jött ki. :(

Ne úgy indulj el egy buliba, hogy ott majd felszedsz valakit, mert úgy látszik, befeszülsz a saját elvárásodtól. Menj úgy, hogy jól fogod érezni magad, aztán lesz ami lesz. Ha összejössz valakivel, az csak bónusz lesz.

2016. febr. 11. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez az pont, ami nem megy..
2016. febr. 11. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan buliba menj, ahol jól is érzed magad.
2016. febr. 11. 20:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezekben a bulikban Én jól érzem magam általában, vagyis nagyrészt mindig, de viszont az ismerkedés, vagy a leszólítás nem megy, mert tudom, hogy vannak ott nálam jobban kinéző és még sorolhatnám emberek.
2016. febr. 11. 21:00
 5/5 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, ha valaki valami jót mond rólam kb. el sem hiszem. Lehet hogy a bulival van bajod, lehet nem ez a te műfajod. Minek szedsz fel mindig valakit? Attól nem leszel boldogabb, sőt egy idő után rosszabbul fog esni. Próbálj ki valami mást, lehet nem veled van baj, csak a buliban lévő emberekkel :D
2016. febr. 16. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!