Csak én hallom pocséknak?
Figyelt kérdés
A családunkban köztudott hogy az én hangom a legszebb, és énekelni is tudok,mindenki dicsér, de mégis mikor felvettem a hangom pocséknak hallottam.2016. jan. 14. 07:36
1/5 anonim válasza:
És mi ezt honnan tudhatnánk? A "családban a legszebb" pedig relatív. Ki tudja, milyen a többieké... Ez még nem jelenti automatikusan, hogy ténylegesen szép, lehet, hogy csak hozzájuk képest, mert ők egyáltalán nem tudnak pl. énekelni, te meg tudsz egy kicsit. Mi nem tudhatjuk!
2/5 Kései Sirató válasza:
Kérdezz meg egy énektanárt!
3/5 anonim válasza:
Legtöbb embernek meg kell szoknia a saját hangját.
"Belülről" teljesen máshogyan hallod a saját hangodat, teljesen más hangot tulajdonítasz magadnak, mint amilyen a hangod a kívülállóknak.
Ez pedig a legtöbb embernél törést okoz, hiszen a saját megszokott hang mindig szebbnek tűnik, mint egy sosem/nagyon ritkán hallott hang. Pont ahogy sok embernél az is törést okoz, ha a saját magukról elképzelt kinézet nem egyezik azzal, ahogyan ők valójában kinéznek.
Meg kell szokni, kb kívülállóként kell elemezni. Ez pedig gyakorlás és tanulás kérdése :)
4/5 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm, a többieknek pedig, aranyérmes lettem énekversenyen.
2016. jan. 14. 15:43
5/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Az osztálytársaim és az énektanár is mondja, hogy milyen szép, tiszta hangom van. Ma rájöttem, hogy lehet igazuk van ( nem vagyok egoista).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!