Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én hallom pocséknak?

Csak én hallom pocséknak?

Figyelt kérdés
A családunkban köztudott hogy az én hangom a legszebb, és énekelni is tudok,mindenki dicsér, de mégis mikor felvettem a hangom pocséknak hallottam.

2016. jan. 14. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
És mi ezt honnan tudhatnánk? A "családban a legszebb" pedig relatív. Ki tudja, milyen a többieké... Ez még nem jelenti automatikusan, hogy ténylegesen szép, lehet, hogy csak hozzájuk képest, mert ők egyáltalán nem tudnak pl. énekelni, te meg tudsz egy kicsit. Mi nem tudhatjuk!
2016. jan. 14. 07:47
 2/5 Kései Sirató ***** válasza:
Kérdezz meg egy énektanárt!
2016. jan. 14. 08:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Legtöbb embernek meg kell szoknia a saját hangját.

"Belülről" teljesen máshogyan hallod a saját hangodat, teljesen más hangot tulajdonítasz magadnak, mint amilyen a hangod a kívülállóknak.

Ez pedig a legtöbb embernél törést okoz, hiszen a saját megszokott hang mindig szebbnek tűnik, mint egy sosem/nagyon ritkán hallott hang. Pont ahogy sok embernél az is törést okoz, ha a saját magukról elképzelt kinézet nem egyezik azzal, ahogyan ők valójában kinéznek.

Meg kell szokni, kb kívülállóként kell elemezni. Ez pedig gyakorlás és tanulás kérdése :)

2016. jan. 14. 08:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm, a többieknek pedig, aranyérmes lettem énekversenyen.
2016. jan. 14. 15:43
 5/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Az osztálytársaim és az énektanár is mondja, hogy milyen szép, tiszta hangom van. Ma rájöttem, hogy lehet igazuk van ( nem vagyok egoista).
2016. jan. 15. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!