Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nézik le a bűnözőket?

Miért nézik le a bűnözőket?

Figyelt kérdés
Egy ideig jártam egy fiúval akiről utólag kiderült,hogy netes csalásokat követ el és abból él,igencsak jómódban,szóval bűnöző.Utólag is azt mondom Ő volt a legkedvesebb srác akivel valaha is voltam.Nem olyan volt mint a többi fiúm,ha valamit mondott akkor az úgy is volt,soha nem akart átverni vagy lekoptatni.Mindig tudott időt szakítani rám és nemegyszer mondta le a programját a barátaival,csak mert nagyon rossz passzban voltam és mellettem akart lenni.Amikor kijöttünk egy üzletből mindig odaadta a visszajáró aprót a legelső hajléktalannak,szóval szerintem nagyon jó ember volt.Miért nézik le egyesek azokat akik nem épp tisztességes úton szerzik meg a pénzüket?
2016. márc. 10. 14:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd ezt akkor amikor már átvertek a neten.
2016. márc. 10. 14:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom. Mert szándékosan kárt okoznak másoknak? Naaagyoon jó emberek. A barátod meg könnyen jótékonykodott azzal a pénzzel amit másoktól lopott el. Könnyű a más számlájára adni a jófiút.
2016. márc. 10. 14:16
 3/18 Papi Gonzales ***** válasza:
100%
ez most komolyan egy kérdés?
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ismerősöm, aki börtönben melózott és egy elítélt adott neki jogi tanácsokat, kedves volt, megértő, türelmes. Aztán kiderült, hogy ötszörös gyilkos.

Szóval....

5/18 anonim ***** válasza:
95%

A neten nem nő pénzfa, amit csak úgy szüretelni lehet. Azt bizony valakiktől elvette. Aranyos, hogy dob a hajléktalannak, meg hogy szeret téged. Nem is kell lenézni senkit. De a bűnért büntetés jár.

Neked ajánlom Dosztojevszkíj Bűn és bűnhődését, hogy olvasd el. Sok minden megértesz a világból belőle. Raszkolnyikov jót akart tenni az emberiségnek, ezért agyonvert egy teljesen károd, kapzsi rosszlelkű, vén öregasszonyt, a pénzéből jót akart tenni. Hogy mégis miért nem lehet ezt, és hogy működnek ezek, megérted a regényből.

2016. márc. 10. 14:17
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom. Este átmennék hozzátok, anyádat megerőszakolom, minden pénzedet elveszem, aztán talán még a háziállatod fejét is szétcsapkodom egy kővel. De kedves legyél ám utána!
2016. márc. 10. 14:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha egyszer áldozattá válsz, akkor rájössz magadtól is.

Addig meg felesleges lenne megpróbálni elmagyarázni neked, mert a kérdésed alapján úgysem lennél képes megérteni.

2016. márc. 10. 14:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hm, szóval az hogy tíz meg százezrekkel károsít meg másokat, az nem számít, de ha ad pár forintot egy hajléktalannak, akkor máris milyen jólelkű? Tőled loptak már el bármit?
2016. márc. 10. 14:19
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor kijöttünk egy üzletből mindig odaadta a visszajáró aprót a legelső hajléktalannak,szóval szerintem nagyon jó ember volt."

ha tőled ellopják minden pénzed és mondjuk emiatt kilátástalan helyzetbe kerülsz akkor is majd annyira fogod értékelni, hogy egy csaló a TE pénzed osztogatja?

abból a szemszögből neked minden nagyon szép és jó, de nézd meg pl a Postamester c. filmet, vicces film, jó szórakozást nyújt, de van azért mondanivalója is...

23F

2016. márc. 10. 14:30
 10/18 acelsziv ***** válasza:
100%
Kérdező: Az, hogy a medúzák 300 millió éve agy nélkül élnek számodra is biztató tény.
2016. márc. 10. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!