Az emberek miért nézik le/kerülik az olyan társukat, aki sokkal lazábban veszi a dolgokat?
Engem igazából nem kifejezetten érdekel a jövőm. Tehát nincs ok, amiért érdekelne. Nem tudok semmi olyan dolgot ami miatt megérné húzni az életem idejét, és szenvedni mindenféle irritáló cuccal. Ennek köszönhetően hajlamos vagyok a kötelező dolgokat lazábban venni, illetve nem nekifeszülve a tökéletesre, hanem kisebb csalásokkal, éppenhogy elvégezni amit muszáj..
Erre igazából nem vagyok büszke, tehát nem dicsekszem mindenki ezzel, sőt, igazából próbálom minél jobban leplezni, hogy ennyire les..rom az életemet.
Mivel az emberek normális többsége valamilyen oknál fogva kerüli az ilyen embereket, illetve semmibe veszi őket, ezért kíváncsi lettem, hogy miért?
Konkrétan engem még nem is annyira, mert vannak nálam sokkal 'lazább' emberek pl. az osztályunkban is.
16/F
"Mivel az emberek normális többsége valamilyen oknál fogva kerüli az ilyen embereket, illetve semmibe veszi őket, ezért kíváncsi lettem, hogy miért?"
Mert a kapcsolatok többsége érdekből születik. Már az elején azt lesik, mire lehet jó az ismeretség. "hajlamos vagyok a kötelező dolgokat lazábban venni, illetve nem nekifeszülve a tökéletesre, hanem kisebb csalásokkal, éppenhogy elvégezni amit muszáj"
Itt is van. Jól teszed, hogy nem görcsölsz, így az élősködőket le is rázod. Rájössz, hogy csak kevesen maradnak melletted, de egyébként az már elég. A mennyiség a minőség romlását okozza, ez emberi kapcsolatoknál sincs másképp ("Boldogat mindenkinek - szól a Facebook-karácsonyi üdvözlőlap" :) ).
Jó az, hogy meg tudsz állni a földön, azaz ki tudsz állni magadért. Ugyanakkor nem a szárnyaid rovására erősíted a lábadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!