Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az igaz hogy a túlsúlyis...

Az igaz hogy a túlsúlyis lányoknak nem "nézik meg" a mellét?

Figyelt kérdés
Mert az egyik évfolyam társam (9.-es) sok túlsúly van rajta és olyan felsőt vett fel ami alá trikót vagy toppot kellene felvenni olyan szinten kivágott. De ő nem vett fel alá semmit (csak Melltartót) és a melle 3/4 része kinnt volt. Az egyik fiú osztálytársam azt mondta hogy a túlsúlyos lányokon senki nem néz "oda" mert az jem szép látvány. Ez tényleg így van?
2016. febr. 15. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem igaz.

Ha kint van, akkor megnézik mindenkiét, hiszen feltűnő. Legfeljebb nem tetszik nekik. De van, akinek pont azért tetszenek a súlyosabb lányok, mert általában nagy a mellük.

2016. febr. 15. 15:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Itt a kulcsszó: EGYIK osztálytársad mondta. Az 1, azaz egy fő.

Én túlsúlyos voltam a középiskolában, és mindig nézték a mellemet. Vicces vagy nem, de volt egy srác, aki külön köszönt nekik.

2016. febr. 15. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A mell az mell, megnézik.
2016. febr. 15. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 15. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Hát azért ez nem ilyen egyszerű, mert az, hogy megnézik, nem jelent önmagában semmit. Természetes, hogy megnézik. A kérdés az, hogy tetszik-e nekik. Én pl. azt is megnézem egy lányon, ami nem tetszik, és bevallom, túlsúlyos lány mellei (amiket megnézek, ha kint vannak) számomra inkább visszataszító látványt szoktak nyújtani, mint szép, kívánatosat. Lehet ezért engem utálni, de őszintén megmondom, nálam ez van.

Egyébkét sem a mell mérete a lényeg, hanem a mérete és a forma, az arányok együttesen. Ha a barátnődnek (mondjuk nekem gyanús, hogy te vagy a túlsúlyos) tejcsárdája van, akkor ne hidd, hogy csupán a mellméret miatt majd mindenki hanyatt esik tőled. A tejcsárdák egyáltalán nem szépek...

Na, lehet, hogy ezután a válasz után sok lány ilyedten a szája elé kapja a kezét és sikolt egyet, de ez van, szerintem a legtöbb pasi így van ezzel, akár tetszik nektek, akár nem.

2016. febr. 16. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Innen üzenem a kövér lányoknak az előző kinyilatkozásának lényegét - ami SZERINTE van így, tehát vélemény, nem tény: ne higgyétek azt, hogy bárki is vonzónak talál.
2016. febr. 16. 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Így van, persze, amit leírtam, az csak az én véleményem. Isten őrizzen attól, hogy tényként állítsam be a véleményem. De azt azért hozzá kell tenni, hogy amilyen pasikat én ismerek, azok általában osztják a vélemnyemet, és kisebbségben vannak azok (ismétlem, az én tapasztalataim alapján), akik a tejcsárdát vonzónak találják. Tehát nem azt mondtam, hogy SENKINEK nem jön ez be, hanem azt, hogy szerintem a legtöbb pasinak nem.
2016. febr. 17. 00:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem így van. Én lány vagyok, de szerintem egy túlsúlyos lánynak is lehetnek szép mellei, dekoltázsa, de szerintem az ember alapvetően nem azért néz oda mert tudja, hogy az jól néz ki és akkor nekem ezt most meg kell bámulnom. Ha jön velem szembe egy lány, nő, akinek kifejezetten hangsúlyos a dekoltázsa, jól kipakolta a melleit, én mindig megnézem....lány vagyok, nincsenek ferde hajlamaim, szóval elhiheted, hogy én nem azért nézek oda, hogy a nyálamat csorgassam, hogy "úristen milyen jól néz ki" meg szexi meg izgató, csak szerintem ilyenkor akaratlanul is automatikusan odaterelődik az ember tekintete. Az ilyen mélyebben kivágott ruhák is odavezetik a tekintetet, szerintem. Én ezért nem szeretem mikor valakivel beszélek és kint van a melle mert kellemetlenül érzem magam mert én nem vagyok kíváncsi a melleire, nem akarok bunkónak tűnni, ráadásul azért is érzem magam ilyen hülyén mert lány vagyok. Szerintem túlsúlyos lányoknak is megnézik a mellét az emberek meg úgy általában akkor is megnézik, ha a nő mellei lógnak, pattanásosak vagy akármi.
2016. febr. 17. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:

"szerintem egy túlsúlyos lánynak is lehetnek szép mellei"

Ez tipikus női gondolkodás. Egyébként igen, lehetnek szép mellei túlsúlyos lánynak is, viszont a férfiak nem így gonolkodnak, hanem ha meglátnak egy női testet, akkor az egészet nézik. Hiába szép egy túlsúlyos lány dekoltázsa (amit persze mindenki megnéz), de ha az összkép nem harmonikus, akkor nem fog tetszeni a lány. És ilyen esetben egy férfit hidegen fogja hagyni a lány a dekoltázsával együtt.

Persze vannak férfiak, akiknek a túlsúlyos lányok jönnek be, és megint a saját véleményemet írtam le, úgyhogy nem minden pasi írná ezt, amit én, de szerintem sokan egyetértenének velem abban, amit leírtam.

2016. febr. 18. 01:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

#5. Nem én vagyok a túlsúlyos és az a lány nem a "barátnőm".

2016. febr. 21. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!