Az igaz hogy a túlsúlyis lányoknak nem "nézik meg" a mellét?
Nem igaz.
Ha kint van, akkor megnézik mindenkiét, hiszen feltűnő. Legfeljebb nem tetszik nekik. De van, akinek pont azért tetszenek a súlyosabb lányok, mert általában nagy a mellük.
Itt a kulcsszó: EGYIK osztálytársad mondta. Az 1, azaz egy fő.
Én túlsúlyos voltam a középiskolában, és mindig nézték a mellemet. Vicces vagy nem, de volt egy srác, aki külön köszönt nekik.
Hát azért ez nem ilyen egyszerű, mert az, hogy megnézik, nem jelent önmagában semmit. Természetes, hogy megnézik. A kérdés az, hogy tetszik-e nekik. Én pl. azt is megnézem egy lányon, ami nem tetszik, és bevallom, túlsúlyos lány mellei (amiket megnézek, ha kint vannak) számomra inkább visszataszító látványt szoktak nyújtani, mint szép, kívánatosat. Lehet ezért engem utálni, de őszintén megmondom, nálam ez van.
Egyébkét sem a mell mérete a lényeg, hanem a mérete és a forma, az arányok együttesen. Ha a barátnődnek (mondjuk nekem gyanús, hogy te vagy a túlsúlyos) tejcsárdája van, akkor ne hidd, hogy csupán a mellméret miatt majd mindenki hanyatt esik tőled. A tejcsárdák egyáltalán nem szépek...
Na, lehet, hogy ezután a válasz után sok lány ilyedten a szája elé kapja a kezét és sikolt egyet, de ez van, szerintem a legtöbb pasi így van ezzel, akár tetszik nektek, akár nem.
"szerintem egy túlsúlyos lánynak is lehetnek szép mellei"
Ez tipikus női gondolkodás. Egyébként igen, lehetnek szép mellei túlsúlyos lánynak is, viszont a férfiak nem így gonolkodnak, hanem ha meglátnak egy női testet, akkor az egészet nézik. Hiába szép egy túlsúlyos lány dekoltázsa (amit persze mindenki megnéz), de ha az összkép nem harmonikus, akkor nem fog tetszeni a lány. És ilyen esetben egy férfit hidegen fogja hagyni a lány a dekoltázsával együtt.
Persze vannak férfiak, akiknek a túlsúlyos lányok jönnek be, és megint a saját véleményemet írtam le, úgyhogy nem minden pasi írná ezt, amit én, de szerintem sokan egyetértenének velem abban, amit leírtam.
Köszönöm a válaszokat
#5. Nem én vagyok a túlsúlyos és az a lány nem a "barátnőm".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!