Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért a kockahas jön be a...

Miért a kockahas jön be a lányoknak?

Figyelt kérdés

elég hülye kérdésnek tűnik, de tényleg érdekel, hogy az izmos, kocka hasú fiúkban mi a vonzó:D mármint én hetero lány vagyok, de még a kicsi izom se jön be, nemhogy a nagyon kigyúrt pasik..és am vszeg velem van a "baj", mert körülöttem mindenki az izomra, meg a kockahasra megy, de szerintem már-már visszataszító:D a vékony, cuki fiúk sokkal jobbak :3

egyedül a lábon szexi az izom :3

2015. júl. 26. 15:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ahány lány,annyi féle vélemény van:]
2015. júl. 26. 15:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
van akinek a nyüzügék van akinek a kigyúrtak jönnek be,van akinek a páwák,és van olyan akinek a sörhas tetszik,akkor az a kérdésem hogy neked miért a vékony pasik jönnek be?ha ezt megválaszolod akkor a kérdést is megválaszoltad
2015. júl. 26. 15:33
 3/15 A kérdező kommentje:
hát mert cukik, és ha hozzájuk simulok, az olyan puhaa, meg kellemes.. de ha valami izmoshoz, az kemény, és semmi jó érzés nincs benne:DDD
2015. júl. 26. 15:35
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek a kockahas tetszik. Én is a vékony testalkatot kedvelem. Sportos, de vékony, nem izomkolosszus.

30/N

2015. júl. 26. 15:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem a vékony srácokról nem a puhaság jutna eszembe:D

Ők meg attól kemények, hogy kiáll az összes csontjuk:P

Dehát mindenkinek az a legjobb,amit szeret. Hiába magyaráznád egy olyan csajnak, aki a mackós típust kedveli, hogy nézd, de jól néz ki az a srác, neki akkor sem fog bejönni. Ember válogatja:P

2015. júl. 26. 15:41
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Kedves kérdezô, én ugyanezen a véleményen vagyok. Sosem rajongtam a kockahasért, mert mindig a vékony srácok jöttek be, mert na. Valahogy sosem hozott lázba egy kockahas látványa. Kényelmesnek se lehet túl kényelmes 6 db kövön feküdni. :'D
2015. júl. 26. 15:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Többen választják a könnyebb utat: hasra könnyebb gyúrni, mint agyra!
2015. júl. 26. 15:48
 8/15 A kérdező kommentje:
utolsó, szívemből szóltál :33 :D
2015. júl. 26. 15:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ideális testalkat valahol a kettő (a nulla izom és a full izom) között lehet, nem?

Aki nem vékony/kövér/"túlgyúrt".

Közepes testalkat, nem vékony, nem hájas, valamennyi izommal - mert ez így egészséges is, nem?

2015. júl. 26. 15:51
 10/15 A kérdező kommentje:
lehet, hogy úgy egészséges, de én mégis arra "gerjedek", ha nulla izom, és vékony:D
2015. júl. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!