Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nézik le sokan a depress...

Miért nézik le sokan a depressziósakat?

Figyelt kérdés
Nem csak ezen az oldalon, az iskolában is észrevettem hogy ha valaki napokon keresztül szomorú, befordul, azt elkezdik piszkálni, miért ilyen, miért nem ilyen, hagyd már abba... stb.
2016. jan. 7. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Ha napokon keresztül érzed magad lehangoltnak, akkor nem depressziós vagy. Abból az állapotból hónapig nem tudsz kilépni.
2016. jan. 7. 19:32
 2/8 A kérdező kommentje:
igen tudom, elnézést, azt kellett volna írnom.
2016. jan. 7. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Azért, mert hülyék az emberek! Főleg a kamaszokra jellemző ez a szánalmas viselkedés...Nem értem miért nem lehet valakit elfogadni, azért mert egy kicsit más és magába fordul. Én soha senkit nem bántanék, mert tudom, hogy ez mennyire rosszul esne az illetőnek még akkor is, ha nem mutatja ki! Másrészt én is kicsit magamnak való vagyok, ezért is könnyebb elfogadnom az ilyen "rejtélyes" embereket.
2016. jan. 7. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Mert a legtöbb depressziós ember figyelemmániás aki ráadásul másokat akar terhelni a problémáival. Mindenkinek vannak nehezebb időszakai az életében egyeseknek keményebb is mint másoknak, nekem sikerült érvagdosás és emós facebook kiírások nélkül átvészelnem. A legtöbb embert irritálja az ha valaki életképtelen, bizonyára evoluciós tulajdonság és az iskola ennek az egyik legjobb táptalaja.

Ha valaki valóban depressziós az egyrészt nem napokig tart hanem legalább egy évig, és az utolsó dolog amit akar az az hogy az emberek tudják róla.

2016. jan. 7. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert aki lenézi a depressziósokat, azok nem merik maguknak bevallani, hogy ők is azok. Az, hogy napokon keresztül szomorú és befordult vagy, még valóban nem depresszió. Évekig húzódik, fizikai problémákat okoz (értem alatta betegségek) és baromi nehéz belőle kijönni, szakember segítsége kell hozzá mindenképp.
2016. jan. 7. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:

a gátlásossággal és a szorongással kevered a depresszióst..

a kettő azért nem ugyanaz, de inkább az előbbibe kötnek bele, az utóbbira meg senki nem kíváncsi

2016. jan. 7. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez még nem depi. Vannak emberek, akiket helyre tud lenni a "szedd már össze magad"-seggberúgás a szerettei részéről. Sokaknál persze inkább árt, mint használ.
2016. jan. 8. 00:29
 8/8 anonim ***** válasza:
De jó, hogy törölték a hozzászólásomat
2016. jan. 8. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!