Hogy élhetnek ilyen jellemtelen emberek?
"És az nem jellemtelenség, hogy inkább elnézed azt, hogy más rosszabb jegyet kap, csak azért, hogy neked jobb legyen? Tudod minden éremnek két oldala van...
"
Attól,hogy ész nélkül beköp engem,még nem fog jobb jegyet kapni,de azt eléri,hogy rám nem számíthat többet semmilyen téren.
Egy ilyen alakra, mint te vagy én sem számítanék.
Mellesleg, ha ő jellemtelen akkor te mi vagy, hogy olyan jegyet akartál amit nem érdemeltél meg mert hülye vagy?
az összes válaszoló egy idi ta, égjen ki a szeme aki így gondolkozik és egyszer a dolgozatában talál egy hibát, amire pontott kapott és nem szól a érte a tanárnak.
Ez az az eset, amikor elpusztul a tehenem, akkor a szomszédé is pusztuljon, mert úgy igazságos.
És aki ennyi igazságtalanságot nem tud elviselni ugorjon le a hídról, mert több is van az életben, úgyse tud beilleszkedni egy közösségbe se.
"Most nem erről az apróságról van szó,de aki ezt megcsinálja szerintem egész életében ilyen ember lesz.Feldobja majd a barátját akinek van valami piszkos üzlete,azt remélve,hogy kap pár forint jutalmat."
Normális ember az életben nem keveredik olyan társaságába akinek piszkos üzlete van .
Neked valószínűleg lesz piszkos üzleted, elnézve a jelenlegi felfogásodat és hozzáállásodat a másik emberhez.
Kedves kérdező! Igazából láthattad, hogy a való világban bizony, még rosszabb emberek lesznek. Láthatod, hogy a többség még egy egyszerű helyzetet sem képes 1 lehetséges kimenetelnél komplexebben felfogni, sőt, jó páran még mondatot sem képesek értelmezni. Egyszerűen kitalálnak valamit a minimális agyi kapacitásukkal és azt hajtják, mindentől függetlenül.
Teljes mértékben igazad van a történetben. A srác várhatott volna 2 percet, a dolgozata nem tűnik el... Aztán kiderült volna, hogy mi a helyzet. Ha a ponthatár alapján jár a 3-as, akkor megkapja. Ha a ponthatár alapján nem, akkor nem kapja meg. Igazából a srác annyira buta volt, hogy még saját magától is elvette az esélyt a 3-sra...
De a válaszolók többsége, csak annyit fogott fel a sztoriból, hogy beléd lehet kötni.
Aki pedig magára vette a dolgot: Nálunk az osztályban jó párszor volt ilyen. Mindenki képes volt megvárni a ponthatár elmondását vagy a tanár megoldókulcsát, mielőtt reklamálni mentünk. És volt olyan is, hogy a tanár feltette a kérdést a 2 srácnak: Mindegyikük kapjon rosszabb jegyet vagy az egyikük jobbat? És képzeljétek el, nálunk volt gerinc és elfogadta az egyik, hogy a másik megkapja a jobb jegyet és kussolt. Nem, nem azért, mert egy papucs volt, hanem mert képes volt felfogni, hogy attól, hogy mást leránt, ő még nem kerül feljebb.
Kérdező! A #10 szépen leírta!
"más rosszabb jegyet kap, csak azért, hogy neked jobb legyen? " Erre Én csak annyit önző irigy vagy és nem tudsz veszíteni, mint fentebb írták!!
#17 Kár erőlködnöd, az értelmi szintedet meghaladja a szöveg. A ponthatárok alapján kap mindenki jegyet, csak a kérdező kapott véletlenül 3-ast a 2-es helyett.
Én inkább kapnék mindenből 2-est, de ilyen agyatlanul nem tudnék élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!