Szemét, jellemtelen ember vagyok?
Ha valaki nem szimpatikus, vagy egyszer már akkorát csalódtam benne életemben, hogy nem akarok neki megbocsátani, akkor inkább elkerülöm az illetőt, amennyire csak lehet és csak akkor beszélek vele, ha szükséges.
Szerintem ez lenne a normális, vagy tévedek? Csak mert pár napja kiírtam egy kérdést egy volt (barátilag)barátnőmről, akivel összevesztünk, mert ellenem akarta fordítani azokat a lányokat, akikkel ő is meg én is beszélgetek az osztályban és emiatt megharagudtam rá és azóta őt is kerülöm, amennyire csak lehet, mert már nem tudok benne megbízni. Erre az egyik válaszoló lehordott, hogy jellemtelen vagyok és ilyen viselkedéssel sosem lesznek barátaim. Szerintem kettőnk közül amúgy nem én vagyok jellemtelen, hanem inkább az a csaj, mert ő kezdett el kavarni a hátam mögött és mondott el mindennek...És ha valaki velem ilyet csinál, többé nem tekintem a barátomnak. Most akkor én egy utolsó szemétláda vagyok?
16/l
Szerintem nem vagy az...
Egyébként volt oka annak a volt barátnődnek azt tenni, amit tett? Mármint arra gondolok, hogy pl.: te viselkedtél valaha úgy vele, vagy tettél ellene valamit a múltban, ami miatt így cselekedet? Vagy a csaj szimplán ilyen jellemileg, hogy ilyeneket tesz?
Azért kérdezem, mert általában mindennek van valami oka.
Én is voltam-vagyok hasonló helyzetben egy volt barátnőmmel.
Szerintem az a csaj szemét volt, mert nem hogy megpróbálta volna megbeszélni veled a dolgokat, hanem ilyen gyerekes módon akar olyanért bosszút állni, amit igazándiból meg sem tettél.
De az mindenképpen jó, hogy normálisabb lett közetetek valamennyire a helyzet.
08:31 Igen? Szerintem inkább az a gyerekes, hogy téged a való életben mindenki elnyom, mert egy szánalmas, életképtelen kis senki vagy, ezért ide jössz verni magad és fikázol másokat, mert ezzel azt hiszed, te érsz bármit is. De csak úgy megsúgom: nem :c
Senbonzakura . : Köszi a normális választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!